Anakart onerisi

GTX 1650 ventus ekran k
16 gskill 3000 MHz ram
Ryzen 1600af işlemci bende gigabayt b450 m h modeli vardı ve memnun kalmadım sattım sizce 600 maks bütçe ile ana kart onerirmisinz
Asrock B450M Pro4. 670tl falandı bütçe artarsa bakabilirsiniz.S2H tan daha iyi bir anakart

B450m h ın s2h dan farkı ne? S2h daha iyi ama ben bu farkı anlayamadım. Arkadaşım sen neyden memnun kalmadın da sattın anakartı. S2h 475tl. Zarar etmezsin umarım.

B450m h ın s2h dan farkı ne? S2h daha iyi ama ben bu farkı anlayamadım. Arkadaşım sen neyden memnun kalmadın da sattın anakartı. S2h 475tl. Zarar etmezsin umarım.
S2H da mosfet soğutucuları vardı sanırım.

VRM soğutması ve DVI çıkışı var, başka fark yok.
S2h almakta fayda var ama o kadar önemli bir değişiklik değil. Yüksek oyunlarda anakart hep sıcak.
Anakart sıcak? Anakartın sıcak olması ne değiştirir ki? :D Yüksek sıcaklık olunca performans mı düşüyor sanki?

VRM soğutması ve DVI çıkışı var, başka fark yok.

Anakart sıcak? Anakartın sıcak olması ne değiştirir ki? :D Yüksek sıcaklık olunca performans mı düşüyor sanki?
Olmuyor tabi ama soğutucu şeyine karşılık verdim. Anakart hakkında biraz bilgi eksiğim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,690
Üyeler
188,977
Son üye
Hepsert55
Geri