Sistem Topluyorum Fikrinizi alabilirmiyim

SezginB.

80+
Reaksiyon skoru
0
AMD RYZEN 5 7600X İŞLEMCİ
MSI PRO B840-P WIFI DDR5 8000MHZ ATX ANA KART
GSKILL 2*16 GB 6000 MHZ RAM
GİGABYTE RADEON RX7700T 12 GB EKRAN KARTI
PATRİOT 2TB 7400/6400 MB OKUMA YAZMA GEN4 M.2 SSD
MSI MAG FORGE 750W BRONZE 4*120 MM ATX KASA
MSI MAG 240 MM SIVI SOĞUTUCU
TOPLAM 59 K CİVARI TUTUYOR SİSTEM UYUMLULUĞU VE FİYATI NASIL FİKRİNİZİ ALABİLİRMİYİM YADA DEĞİŞMESİ GEREKEN BİLEŞENLER NEDİR SİZCE

Anakart olarak o fiyattan daha dusuk fiyattaki bi anakarti alabilirsin.

Aldigin islemciyi suanda vrm yapisi 8+2 fazli bi anakart 7800x3d gibi islemcide dahil tdp degeri uxuk olmayan butun islemcileri tasir yani onerim anakarti degismen 2 anakart birakacagim.birisi onerim digeride sistemi gunxellemek vs isteyebileceginde ileride o islemciyide destekliyebilecek bir anakart olacak.

https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html ---> sistemine yeterli

Bunun altina atacagimda 12+2 vrm yapili ileride upgradelersende kullanabilcegin bir anakart ama guncellemiceksen sistemine onceki yeterli.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram olarak onlar yerine daha f/p olan bu ramleri oneririm ddr5 de hynix modul ramler gayet saglam.

O fiyat bandinda ekran kartin guzel ama amd ekran kartlarininnkumar oldugnu bilmeni isterim kullancilarin yarisi takilma sorunlari yasiyor ve pekde cozumu yok bunu bilerek al.

Rtx 5060ti 16gb veya rtx 5070 oneririm.

Sivi sogutma alman tamamen bu internetin algisimi acaba?

Iyi bir hava sogutmaya daha az para vererek yeteri kadar sogutabilirsin sivi sogutmaya okadar para harcamana gerek yok ben kule tipi sogitici oneririm. Islemciyide degistirmeni.

Bu sogutucu yeterli olur.

Son düzenleme:
7600x in 7600 a gore fiyat farkina degicek kadar fps verdigini dusunmuyorum duz 7600 veya 7500f almak butce kontolu acisindan daha iyi olur 🫡

Geri