b450m a pro max iyi bir anakart değil b450m s2h alın. İlla markası msi diye berbat bir anakart almak istemezsiniz dimiGigabyte b450m s2h anakart da 8 pin varken MSI b450 m-a pro max anakart da 4 pin var. Ben msi almak istiyorum ama bu fark r5 3600 de sıkıntı yapar mı ?
Standart olarak çalışmaz ?Overclock potansiyeli için önemli. Overclock yaparken güç gerekiyor. 4 pin çok az açıkçası stabil çalışacağını bile düşünmüyorum ve MSI B450M-A PRO rezalet bir anakart.
keşke almadan önce buraya yazsaydınız. Gerçekten rezalet bir anakartŞahsen ben kullanıyorum B450M A PRO MAX ısı değerleri nedense aşırı yüksek hem b450m s2h daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Standart demedim hocam stabil çalışmaz diyorum. Yani turbo frekanslara zor çıkarsınız. Yük altında drop yiyebilirsiniz.Standart olarak çalışmaz ?
Çok acil gelişmişti almam . Ve 8 ay önceydi burası yoktu Bir daha anakart alacak olursam asla almam bunu parayla bile aldırtamazlar 110 dereceyi görüyorum şaka gibi.keşke almadan önce buraya yazsaydınız. Gerçekten rezalet bir anakart
msi neden böyle saçma bir anakart çıkarmış anlayamıyorum hala. Olan olmuş zaten yapacak bir şey yokÇok acil gelişmişti almam . Ve 8 ay önceydi burası yoktu Bir daha anakart alacak olursam asla almam bunu parayla bile aldırtamazlar 110 dereceyi görüyorum şaka gibi.
Suç msi da değil onu alan bendemsi neden böyle saçma bir anakart çıkarmış anlayamıyorum hala. Olan olmuş zaten yapacak bir şey yok
bilmediğin için neden suçlu olasın ki? %100 sorun msi daSuç msi da değil onu alan bende
Ya benim seçtiğim anakart belliydi bir baktım indirime girmiş o gün 500 tl den 300 e düşmüştü dedim neden bunu almayayım . İşte öyle dememem gerekiyormuşbilmediğin için neden suçlu olasın ki? %100 sorun msi da