Anakart PSU yardım ve destek

PGE-Burak

80+
Reaksiyon skoru
39
Hepinize selamlar dostlar 25.09.2020 de incehesap dan cuma indirimi olduğu için msı b550 gaming carbon anakart aldım 8+4 cpu beslemesi var elimdeki psu 6+2 var taksam sıkıntı olur mu ? Yaptığım şeyler LoL valorant pugb mobile emilitor falguys videoları çekip bunları montaj yapıp youtube ye atmak sıkıntı çıkarırsa bunun için uygun ama sıkıntı çıkarmıcak PSU önerir misiniz şimdiden teşekkürler ❤️

Hepinize selamlar dostlar 25.09.2020 de incehesap dan cuma indirimi olduğu için msı b550 gaming carbon anakart aldım 8+4 cpu beslemesi var elimdeki PSU 6+2 var taksam sıkıntı olur mu ? Yaptığım şeyler LoL valorant pugb mobile emilitor falguys videoları çekip bunları montaj yapıp youtube ye atmak sıkıntı çıkarırsa bunun için uygun ama sıkıntı çıkarmıcak PSU önerir misiniz şimdiden teşekkürler ❤
Bende aynı anakartı aldım dün gaming gecesinde ve benim PSU da da yok o extra pinler. Bana sorun olmaz dediler

Bende aynı anakartı aldım dün gaming gecesinde ve benim PSU da da yok o extra pinler. Bana sorun olmaz dediler

Yaptığım şeyler oyun kaydı yapıp montaj yapmak sonrasında youtube ye salmak ama etrafta baya bilgi kirliliği var açıklayıcı net bir bilgi veren yokmu acaba hiç de anlamam bu işlerden

Yaptığım şeyler oyun kaydı yapıp montaj yapmak sonrasında youtube ye salmak ama etrafta baya bilgi kirliliği var açıklayıcı net bir bilgi veren yokmu acaba hiç de anlamam bu işlerden
Sıvı Nitrojen ile extreme overclock yapmayacaksan yeter zaten o zaten sende olan 8 pin 350W kadar güç verebiliyor ve işlemcinin extreme overclock yapılmadığı zaman bu kadar güç çekmesi mümkün değil. Dert etme PSU değiştirmene de gerek yok istediğin her şeyi yapabilirsin sadece 8 pin ile

Sıvı Nitrojen ile extreme overclock yapmayacaksan yeter zaten o zaten sende olan 8 pin 350W kadar güç verebiliyor ve işlemcinin extreme overclock yapılmadığı zaman bu kadar güç çekmesi mümkün değil

Bana montaj render sırasında sıkıntı çıkabilir dediler ama yani o.c vb bişi yapmıyorum sadece kayıt montaj youtube ve DC de arkadaşlar la sohbet filan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6+2 olan PCI express yanlış takma, 4+4 olanı 8 pin CPU yuvasına takman lazım.
Teşekkürler ☺️

8 pin yeterli gücü sağlayabilir size o kısımda der etmeyin ama 8+4 daha sağlıklı oluyor işte.

Bana montaj render sırasında sıkıntı çıkabilir dediler ama yani o.c vb bişi yapmıyorum sadece kayıt montaj youtube ve DC de arkadaşlar la sohbet filan

Teşekkürler ☺
İşlemcin ne ki? Dediğim gibi 350W çekmesi imkiansız sadece işlemcinin ekran kartı o kadar çekmiyor

https://linustechtips.com/main/topic/1251187-no-additional-4-pin-on-psu/ dün açtım bu konuyu oku istersen bu Pinler hakkında

İşlemcin ne ki? Dediğim gibi 350W çekmesi imkiansız sadece işlemcinin ekran kartı o kadar çekmiyor

https://linustechtips.com/main/topic/1251187-no-additional-4-pin-on-PSU/ dün açtım bu konuyu oku istersen bu Pinler hakkında
Ryzen5 3600

https://linustechtips.com/main/topic/1251187-no-additional-4-pin-on-PSU/ dün açtım bu konuyu oku istersen bu Pinler hakkında
En son bum güle güle bilgisayar Demişler 😔

Ryzen5 3600

En son bum güle güle bilgisayar Demişler 😔
Benim PSU kalitesiz diye onu dediler onun Pin konusuyla alakası yok okursan görürsün ben PSUm kalitesiz mi diye soruyorum adam cevap olarak onu yazıyor ama Pin yeterliliği ile ilgili cevapler yukarlarda verilmiş

Benim PSU kalitesiz diye onu dediler onun Pin konusuyla alakası yok okursan görürsün ben PSUm kalitesiz mi diye soruyorum adam cevap olarak onu yazıyor ama Pin yeterliliği ile ilgili cevapler yukarlarda verilmiş
2016 da alınma fsp hyper 700w peki işi sağlama almak için PSU önerisi varmıdır? Öncelik modüler olması ve bu anakartin pin kısmına tam destek vermesi 8+4 lazım olan sanırım bütçe de Max 1000 TL modüler değil yarı modüler de olabilir en son çare modüler olmayan zorlama ile belki 100/200 daha aşar bütçe

2016 da alınma fsp hyper 700w peki işi sağlama almak için PSU önerisi varmıdır? Öncelik modüler olması ve bu anakartin pin kısmına tam destek vermesi 8+4 lazım olan sanırım bütçe de Max 1000 TL modüler değil yarı modüler de olabilir en son çare modüler olmayan zorlama ile belki 100/200 daha aşar bütçe
Valla gerek yok boşa masraf yapma. İlla da alacam dersem Corsair RM 750 al veya High Power 750W 80+ Gold al Corsair RM 750 daha iyi olur

Geri