Neler Yeni

Anakart Sattığım Kişi 2 Hafta Sonra Bozuk Deyip Küfür Etti

hamzaersoy

80+ Bronze
ben pc parçası satarken mutlaka kendi kasamdan sökmeden kayıt açar kenara koyarım video önünde bilgisayarı kapatıp parçayı söküp kutularım. mutlaka lazım olabiliyor böyle videoları çekip kenara koyun 1-2 ay

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
İkinci elde anakart neden alınmaz adlı çalışma olmuş.
Ben de 2. el anakart alacaktım, intel anakartlar çok pahalı. Ama ondan sonra bazı oyunların anakarta ban attığı aklıma geldi. Atıyorum Rust, Valorant, CS cart curt gibi HWID banlar yüzünden bazı oyunlarda sürpriz banlanmak istemediğimden sıfır aldım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bu mesaja gelene kadar konuyu şaşkınlıkla okuyordum. Meğer yanlış okumuşum, hakaret eden Murat değilmiş. :peepo1:
İlk başta ben de öyle anladım ama işlemcisin ona satmış dedim tamamdır

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
iade alma ne diyorsa desin, yeterince kanıtında varsa sorun yok.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
yaw daha açık yaz kimin sövdüğünü bende gariban sövdü saydı diye okuyorum konuyu.

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
Ben ürünü açmadım bile, bilgisayarcıya verdim, parça topluyordum diyor. Bilgisayarcı da aynı şeyi söylüyor, bana parça parça geldi ürünler taktım en sonunda çalışmıyor diyor. Adam muhtemelen sağdan soldan ne bulduysa topladı. Görüntü gelmeyince de deiyor ki anakart bozuk ve küfür ediyor. Kendi kasamdan çıkarttım diyorum, bilgisayarcının bozmadığını, senin bozmadığını, kargoda başına bir şey gelmediğini ben nereden bileceğim diyorum ki baloncuklu poşete sarıp kendi kutusuyla tam orijinal aksesuarlarıyla gönderdim. Hakaret ediyor.
Burada kim haklı çıkar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü satmadan 1-2 hafta önce mi ne i3-10100F ile kasamda kendim kullanıyordum. i3-10100F'i de @MuratTheFounderOfGariban kişisine sattım elden. Satma sebebim de i3-12100F ile MSI H610 ikilisine geçtim. Bu 2 ürünü aldığımda eskilerini satılığa çıkarttım. Pinlerinde vs. en ufak yamulma yok, sıfır gibi ürün. Zaten pinlerin vs. sıkıntı olsa pinleri yamuk derlerdi. Bana direkt diyorlar ki görüntü gelmiyor bozuk anakart sattın ve sövüyor.
Dostum kendinden şüphen yoksa gerisini boşver adamın yaptığı çok ayıp dediğin doğruysa

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Valla konunun başına ibare de ekledim, silin bari konuyu :D

Top Bottom