ben pc parçası satarken mutlaka kendi kasamdan sökmeden kayıt açar kenara koyarım video önünde bilgisayarı kapatıp parçayı söküp kutularım. mutlaka lazım olabiliyor böyle videoları çekip kenara koyun 1-2 ay
Ben de 2. el anakart alacaktım, intel anakartlar çok pahalı. Ama ondan sonra bazı oyunların anakarta ban attığı aklıma geldi. Atıyorum Rust, Valorant, CS cart curt gibi HWID banlar yüzünden bazı oyunlarda sürpriz banlanmak istemediğimden sıfır aldım.
Ben ürünü açmadım bile, bilgisayarcıya verdim, parça topluyordum diyor. Bilgisayarcı da aynı şeyi söylüyor, bana parça parça geldi ürünler taktım en sonunda çalışmıyor diyor. Adam muhtemelen sağdan soldan ne bulduysa topladı. Görüntü gelmeyince de deiyor ki anakart bozuk ve küfür ediyor. Kendi kasamdan çıkarttım diyorum, bilgisayarcının bozmadığını, senin bozmadığını, kargoda başına bir şey gelmediğini ben nereden bileceğim diyorum ki baloncuklu poşete sarıp kendi kutusuyla tam orijinal aksesuarlarıyla gönderdim. Hakaret ediyor.
Burada kim haklı çıkar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürünü satmadan 1-2 hafta önce mi ne i3-10100F ile kasamda kendim kullanıyordum. i3-10100F'i de @MuratTheFounderOfGariban kişisine sattım elden. Satma sebebim de i3-12100F ile MSI H610 ikilisine geçtim. Bu 2 ürünü aldığımda eskilerini satılığa çıkarttım. Pinlerinde vs. en ufak yamulma yok, sıfır gibi ürün. Zaten pinlerin vs. sıkıntı olsa pinleri yamuk derlerdi. Bana direkt diyorlar ki görüntü gelmiyor bozuk anakart sattın ve sövüyor.