Çözüldü✓ Anakart sattım, alıcı görüntü alamıyor ve 3 bip sesi çıkarıyormuş

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Reaksiyon skoru
23,309
Anakart B450M a pro max, sattığım kişi görüntü alamıyormuş, neden olabilir, çalışırken video atmıştım ona. Buraya da Youtube linkini ekleyeceğim. 3 uzun bip sesi alıyorum diyor da 2 bip sesi var attığı videoda. Belki de doğru diyordur, açıkçası anakartı bozmuş olmasından da şüpheleniyorum. Neden görüntü vermiyordur sizce?
Alıcının test videosu
Alıcının RAM'lerinden dolayı sorun çıkmış yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Siz ona satarken sağlam mıydı? Test ederek mi aldı?
Test videosu yolladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B450m a pro test - YouTube
Siz ona satarken sağlam mıydı? Test ederek mi aldı?

Anakart B450M a pro max, sattığım kişi görüntü alamıyormuş, neden olabilir, çalışırken video atmıştım ona. Buraya da Youtube linkini ekleyeceğim. 3 uzun bip sesi alıyorum diyor da 2 bip sesi var attığı videoda. Belki de doğru diyordur, açıkçası anakartı bozmuş olmasından da şüpheleniyorum. Neden görüntü vermiyordur sizce?
Ramleri tek tek 2 slotta da denesin.

Sen ona çalışıyor sattıysan sıkıntı adamdadır.
Ramleri falan bozuktur

Alan adamın raminde sıkıntı olabilir. Alıcının ram modelini öğrenebilir misin?

aynısını bende yaşadım söyle ona bios pilini ters takıp öyle 10 dk beklesin geri taksın tü parçalrı da takıkılı olduğundan eminolsun

Geri