Aklımda 2 anakart var. İkisinden birini alacağım. Msi markasını kesinlikle önermeyin lütfen. Hangisi daha iyi sizce ?
Gigabyte neden önermiyorsunuz ?seçme imkanı varsa biostar ve gigabyte markasını herhangi bir üründe tavsiye etmiyorum.
Gigabyte üst seviye modellerinde güzel iş çıkarıyor alınır.Aklımda 2 anakart var. İkisinden birini alacağım. Msi markasını kesinlikle önermeyin lütfen. Hangisi daha iyi sizce ?
Hocam normalde rog olanı alır geçerim fakat gigabyte olanda Q-CODE olunca beni aşırı cezbediyor. Yani sırf o özellik için gigabyte olanı almak istiyorum. Ama o özellik olmasa gigabyte markasına dönüp de bakmam bileGigabyte üst seviye modellerinde güzel iş çıkarıyor alınır.
giriş seviye modellerini beğenmiyorum. zaten giriş-orta-üst seviyelerinin hepsi düzgün olan marka varken hepsine önem vermeyen firmayı tavsiye etmiyorum.Gigabyte neden önermiyorsunuz ?
Gigabyte giriş seviyede sorun yaşatıyor ama üst seviyede gerçekten çok iddialı yabancı platformlara bakarsan üst seviye sistemlerde yoğun bir şekilde gigabyte anakart tercih edildiğini görebilirsin.Hocam normalde rog olanı alır geçerim fakat gigabyte olanda Q-CODE olunca beni aşırı cezbediyor. Yani sırf o özellik için gigabyte olanı almak istiyorum. Ama o özellik olmasa gigabyte markasına dönüp de bakmam bile
2 sene önce gigabyte gaming 3080 Tİ ekran kartı almıştım. 1 yılda mosfeti yandı garantiye gitti. Hatta bilgisayarı toplatmak için götürdüğüm yerdeki ustanın biri Gigabyte markasından alma bize gelen arızalı ürünlerin çoğu gigabyte demişti. Fakat Gigabyte markasının Aorus modelleri üzmez gibime geliyor bir taraftan. Çünkü tepe model yani en fazla ne olabilir ki bilemedim. Dediğiniz şeyde haklısınız. Aorus ekran kartı ve anakartlar epey tercih ediliyor. Kafam çok karışık valla hocamGigabyte giriş seviyede sorun yaşatıyor ama üst seviyede gerçekten çok iddialı yabancı platformlara bakarsan üst seviye sistemlerde yoğun bir şekilde gigabyte anakart tercih edildiğini görebilirsin.
Eskiden gigabyte sorunluydu benimde başım yandı ama AM5 ve 4000 serisiyle birlikte ürünlerde gerçekten kaliteli işler çıkarmaya başladı aynı bütçede muadillerinden daha dolu bir anakart normalde yurtdışında muadili rog serisi kartlardan %25 kadar daha ucuz oluyor tabi burası türkiye bir şey diyemem2 sene önce gigabyte gaming 3080 Tİ ekran kartı almıştım. 1 yılda mosfeti yandı garantiye gitti. Hatta bilgisayarı toplatmak için götürdüğüm yerdeki ustanın biri Gigabyte markasından alma bize gelen arızalı ürünlerin çoğu gigabyte demişti. Fakat Gigabyte markasının Aorus modelleri üzmez gibime geliyor bir taraftan. Çünkü tepe model yani en fazla ne olabilir ki bilemedim. Dediğiniz şeyde haklısınız. Aorus ekran kartı ve anakartlar epey tercih ediliyor. Kafam çok karışık valla hocam![]()