Neler Yeni

Yardım Anakart seçimi - Asus VS Gigabyte

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
berhan
seçme imkanı varsa biostar ve gigabyte markasını herhangi bir üründe tavsiye etmiyorum.

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
furkan
bende yeni rog olanı alıp sistem topladım ekran kartı eksik sadece çok araştırdım. sonunda roga karar verdim. gigabyte yazılım konusunda ve bu anakart katmanları konusunda alt sınıfta kalıyor diye araştırdım. baya araştırmıştım. uygun fiyatlı arıyorsan asrock bu ikisinden birisini alacaksan rog benim tercihimde rog oldu

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte üst seviye modellerinde güzel iş çıkarıyor alınır.
Hocam normalde rog olanı alır geçerim fakat gigabyte olanda Q-CODE olunca beni aşırı cezbediyor. Yani sırf o özellik için gigabyte olanı almak istiyorum. Ama o özellik olmasa gigabyte markasına dönüp de bakmam bile

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam normalde rog olanı alır geçerim fakat gigabyte olanda Q-CODE olunca beni aşırı cezbediyor. Yani sırf o özellik için gigabyte olanı almak istiyorum. Ama o özellik olmasa gigabyte markasına dönüp de bakmam bile
Gigabyte giriş seviyede sorun yaşatıyor ama üst seviyede gerçekten çok iddialı yabancı platformlara bakarsan üst seviye sistemlerde yoğun bir şekilde gigabyte anakart tercih edildiğini görebilirsin.

Alsancak1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigabyte giriş seviyede sorun yaşatıyor ama üst seviyede gerçekten çok iddialı yabancı platformlara bakarsan üst seviye sistemlerde yoğun bir şekilde gigabyte anakart tercih edildiğini görebilirsin.
2 sene önce gigabyte gaming 3080 Tİ ekran kartı almıştım. 1 yılda mosfeti yandı garantiye gitti. Hatta bilgisayarı toplatmak için götürdüğüm yerdeki ustanın biri Gigabyte markasından alma bize gelen arızalı ürünlerin çoğu gigabyte demişti. Fakat Gigabyte markasının Aorus modelleri üzmez gibime geliyor bir taraftan. Çünkü tepe model yani en fazla ne olabilir ki bilemedim. Dediğiniz şeyde haklısınız. Aorus ekran kartı ve anakartlar epey tercih ediliyor. Kafam çok karışık valla hocam :D

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hüseyin Mert Görgel
2 sene önce gigabyte gaming 3080 Tİ ekran kartı almıştım. 1 yılda mosfeti yandı garantiye gitti. Hatta bilgisayarı toplatmak için götürdüğüm yerdeki ustanın biri Gigabyte markasından alma bize gelen arızalı ürünlerin çoğu gigabyte demişti. Fakat Gigabyte markasının Aorus modelleri üzmez gibime geliyor bir taraftan. Çünkü tepe model yani en fazla ne olabilir ki bilemedim. Dediğiniz şeyde haklısınız. Aorus ekran kartı ve anakartlar epey tercih ediliyor. Kafam çok karışık valla hocam :D
Eskiden gigabyte sorunluydu benimde başım yandı ama AM5 ve 4000 serisiyle birlikte ürünlerde gerçekten kaliteli işler çıkarmaya başladı aynı bütçede muadillerinden daha dolu bir anakart normalde yurtdışında muadili rog serisi kartlardan %25 kadar daha ucuz oluyor tabi burası türkiye bir şey diyemem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,067,155
Üyeler
169,536
Son üye
ozansaglam