İkiside Lga 1151 diye biliyorum işlemcim i5 9600 kİyi de bu iki anakartın soketleri farklı. İkisi de ortak bir işlemciyi desteklemiyor.
İşlemcin nedir?
z390 almalısınİkiside Lga 1151 diye biliyorum işlemcim i5 9600 k
İkisi de aynı soket değil ama.İkiside Lga 1151 diye biliyorum işlemcim i5 9600 k
Öneri için teşekkürler lakin 2si arasında seçim yapmak durumundayımz390 almalısın
Teşekkür ederimİkisi de aynı soket değil ama.
B150 GAMING M3 = LGA 1151.
B365M PRO-VD = LGA 1151 V2.
İki soket farklı.
Soket olarak uyumlu olan B365M PRO-VD, onunla kullanabilirsin. Ancak senin işlemcin "K" ibareli yani overclocklanabilen bir işlemci, B365 chipsetli anakart ile de o anakartı overclocklayamazsın, o yüzden sana tavsiyem Z390 chipsetli bir anakart alman.
Eyvallah. İşlemci elinde mi?Teşekkür ederim
Evet sistem var bendeEyvallah. İşlemci elinde mi?
Eğer işlemci k serisi ise, Z serisi anakart almak zorundasın, overclock yapılacak işlemciye o kadar para veriyorsun bari overclock yapİkiside Lga 1151 diye biliyorum işlemcim i5 9600 k
Biraz dengesiz bir sistem. Şu anki halinle kal çünkü düşündüğün anakarta takamıyorsun bile o işlemciyiEvet sistem var bende
İ5 9600 k
MSI b365 pro vd
Ram 8+8 Corsair lpx 3200 mh
Ekran kartı MSI GTX 1060 6Gb
Bi yerden B 150 anakart denk geldi geçilir mi diye sordum aslında
2. El almıştım sistemi parçaları kendim seçmedimEğer işlemci k serisi ise, Z serisi anakart almak zorundasın, overclock yapılacak işlemciye o kadar para veriyorsun bari overclock yap
Teşekkür ederimBiraz dengesiz bir sistem. Şu anki halinle kal çünkü düşündüğün anakarta takamıyorsun bile o işlemciyi.