Anakart seçiminde yardım :)

poffyze

80+
Reaksiyon skoru
83
Bütçe
3800
Arkadaşlar sistemimi yenileme adına Anakarttan başlayacağım, Marka olarak anakartta Gigabyte markasında karar kıldım. Aşşağıdaki linkteki anakart nasıl sizce ? Yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Batuhan yorum için teşekkür ederim, nedense Gigabyte anakartların en iyisini üretiyor gibi bir his var içimde, öylede duydum o yüzden Gigabyte tercih etmek istedim
Rica ederim , Gigabyte çok iyi anakart üretiyor mesela B550 Aorus Master 70 fazlık bir model ama piyasadaki 90 fazlık X570 leri tokat manyağı yapıyor ( demem o ki teknik veri her şey değil ), sanırım şu an piyasadaki en iyi 2 B550 anakartta bir tanesi Aorus Master . Seçimin gayet iyi ama attığım model 1 tık ileride , eğer imkanın varsa B550 Rog XE modelini de tercih edebilirsin ( bu da sanırım en iyi 2. b550 ) . Kendim de Aorus elite B550 kullanıcısıyım ve çok memnunum . Kafsnda kararlaştırdıysan Aorus proyu da gönül rahatlığıyla alabilirsin

Rica ederim , Gigabyte çok iyi anakart üretiyor mesela B550 Aorus Master 70 fazlık bir model ama piyasadaki 90 fazlık X570 leri tokat manyağı yapıyor ( demem o ki teknik veri her şey değil ), sanırım şu an piyasadaki en iyi 2 B550 anakartta bir tanesi Aorus Master . Seçimin gayet iyi ama attığım model 1 tık ileride , eğer imkanın varsa B550 Rog XE modelini de tercih edebilirsin ( bu da sanırım en iyi 2. b550 ) . Kendim de Aorus elite B550 kullanıcısıyım ve çok memnunum . Kafsnda kararlaştırdıysan Aorus proyu da gönül rahatlığıyla alabilirsin
Sıcaklıkta tokatladığı daha iyi anlamına gelmiyor.

Sıcaklıkta tokatladığı daha iyi anlamına gelmiyor.
Mesela ? Hangi alanlarda hangi x570 90 fazlara karşı kötü ? Öneriniz olan x570 den daha mı az besliyor mesela işlemciyi ?

Önerdiğiniz anakartın s ibareli olduğunu görmedim ki yazımda da x570 diye belirttim . Nereden bakarsanız bakın bahsettiğim kart çok baba kart . Gerek ısı , gerek besleme , gerek ses kartı , wifi yongası vb uzar gider liste .

Önerdiğiniz anakartın s ibareli olduğunu görmedim ki yazımda da x570 diye belirttim . Nereden bakarsanız bakın bahsettiğim kart çok baba kart . Gerek ısı , gerek besleme , gerek ses kartı , wifi yongası vb uzar gider liste .
Bu bütçede VRM'i ne kadar iyi olursa olsun B550 almak gereksiz.

Beyler hala bir x570 e karar vermiş değilim yardımınız lazım

Gigabyte X570 Aorus Pro aldım hayırlı olsun 😊

Geri