Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart seçme konusunda kafam karışık

Iwazaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Safa küçük
selamlar işlemcim i5 10400f 10. nesil . çokda iyi olmasada idare ediyor. yeni anakart almak istiyorum çünkü şu anki anakartım msı h510m pro-e ve m2 girişi olan bir anakart almak istedim ama internete girdiğimde çok fazla seçenek vardı örneğin asus prime h510m-e / h510m-a gibi sonlarına gelen -e ,-a , -k ne anlama geldiğini bilmediğim için soruyorum . eğer anakrt öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Satriani

80+ Bronze
selamlar işlemcim i5 10400f 10. nesil . çokda iyi olmasada idare ediyor. yeni anakart almak istiyorum çünkü şu anki anakartım msı h510m pro-e ve m2 girişi olan bir anakart almak istedim ama internete girdiğimde çok fazla seçenek vardı örneğin asus prime h510m-e / h510m-a gibi sonlarına gelen -e ,-a , -k ne anlama geldiğini bilmediğim için soruyorum . eğer anakrt öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.
Öncelikle anakart alma amacı nesil atlayıp, yeni bir sistem kurmaksa, amaca göre giriş seviye bir anakart dahi gayet iş görüyor. Tamamen bütçe ile alakalı aslında, örneğin hiç kullanmayacağın ekstra slotlara boşuna para vermek vs gibi durumlar var.
Öncelikle ihtiyacı belirlemek önemli. Bununla ilgili rehber niteliğinde şöyle bir video var, izleyip biraz daha bilgi edinebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,590
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom