şuana kadar hep amd işlemci kullandım hep sıkıntılar yaşadım. o yüzden intel işlemcili bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bir sorun çıkartmayan amd işlemci olursa düşünebilirimo bütçeye intel düşünme.ölü soket.
İşlemci olarak ne önerirsinizBütçeniz güzel fakat bu zamandan sonra 1700 sokete para yatırmayın ve 12 gb lık 4070 ti yerine 16 gb lık 4070 ti super alın. Bütçeniz düşük değil çünkü. Am5 soket almanızı tavsiye ederim.
Bu çok uzun süre önce değişti hocam. Intel soketi hem ileriye dönük olarak ölü(LGA1700) hem de işlemcilere güncelleme atılmazsa sorun yaratıyor.şuana kadar hep amd işlemci kullandım hep sıkıntılar yaşadım. o yüzden intel işlemcili bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bir sorun çıkartmayan amd işlemci olursa düşünebilirim
Şimdi daha önce hangi işlemci kullandınız bilmiyorum amd de ama şu an en güncel olarak amd daha iyi zaten diğer arkadaşlarda aynı fikirde.şuana kadar hep amd işlemci kullandım hep sıkıntılar yaşadım. o yüzden intel işlemcili bir bilgisayar toplamak istiyorum ama bir sorun çıkartmayan amd işlemci olursa düşünebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci olarak ne önerirsiniz