Beyler gecen anakart siparis verdim gigabayte b450m s2h bugun geldi elimde sadece anakart ve psu var anakarta psu yu bagladim fanlari dondurmedi anakrttami sıkınti var yoksa diger parcalar olmadigi icinmi claismiyor
Beyler gecen anakart siparis verdim gigabayte b450m s2h bugun geldi elimde sadece anakart ve psu var anakarta psu yu bagladim fanlari dondurmedi anakrttami sıkınti var yoksa diger parcalar olmadigi icinmi claismiyor
Knk duzgun cevap ver bisi biliosan bilgin yoksada yanit atma
Hayır sadece anakart ile çalışmaz. Sistemi çalıştıracak, işlem yapacak bir işlemciye; işlemcinin işlem yapabilmesi için bir RAM’e ihtiyacın var.Beyler gecen anakart siparis verdim gigabayte b450m s2h bugun geldi elimde sadece anakart ve psu var anakarta psu yu bagladim fanlari dondurmedi anakrttami sıkınti var yoksa diger parcalar olmadigi icinmi claismiyor
Saol knk bende anakart mu bozuk diodum ama eski anakart tek iken cqlisio bi bilgin varmiHayır sadece anakart ile çalışmaz. Sistemi çalıştıracak, işlem yapacak bir işlemciye; işlemcinin işlem yapabilmesi için bir RAM’e ihtiyacın var.
Bu saydıklarımla anakartı çalıştırabilirsin ama sadece BIOS’a girebilirsins