Anakart Uyumluluğu

Reaksiyon skoru
6
İyi günler benim birkaç tane sorum olucaktı
1-ROG Strix X570-E Gaming anakart ile tüm g skill trident z rgb ramleri uyumlu oluyor mu ( işlemcimi amd seçicem) şöyle örnek veriyim( ) şurada amd için diyor yalnız ayriyeten ( ) şöyle bi seçenek daha var ben mesele 4000 mhz lik 32 gb ram almak istesem amd için olan linkte yok diğer linkten alsam sıkıntı olur mu ?
2- Heralde yanılmıyorsam eylül gibi AMD yeni nesil işlemcileirni satışa sunacak yukarıda belirttiğim anakartta BIOS Flashback düğmesi var bunla emin olmak için soruyıorum anakartı yeni nesil işlemci için güncelleyebiliyoruz değil mi ?
3- Yeni çıkacak 3000 serisi ekran kartları bu anakartla uyumlu oluyor mu yoksa yine herhangi bi güncelleme yapmak gerkeiyor mu anakartta ?

1-ROG Strix X570-E Gaming anakart ile tüm g skill trident z RGB ramleri uyumlu oluyor mu ( işlemcimi amd seçicem) şöyle örnek veriyim( ) şurada amd için diyor yalnız ayriyeten ( ) şöyle bi seçenek daha var ben mesele 4000 mhz lik 32 gb ram almak istesem amd için olan linkte yok diğer linkten alsam sıkıntı olur mu ?
Dostum herhangi bir sorun yok, o anakartta da RAM uyumsuzluğu çıkıyorsa Asus bunu üretmesin direkt :D.
2- Heralde yanılmıyorsam eylül gibi AMD yeni nesil işlemcileirni satışa sunacak yukarıda belirttiğim anakartta BIOS Flashback düğmesi var bunla emin olmak için soruyıorum anakartı yeni nesil işlemci için güncelleyebiliyoruz değil mi ?
Evet, BIOS Flashback ile RAM, işlemci, ekran kartı gibi şeylere gerek kalmadan BIOS'u güncelleyebiliyorsunuz.
3- Yeni çıkacak 3000 serisi ekran kartları bu anakartla uyumlu oluyor mu yoksa yine herhangi bi güncelleme yapmak gerkeiyor mu anakartta ?
Hayır, ekran kartının serisiyle alakası yok.

Dostum herhangi bir sorun yok, o anakartta da RAM uyumsuzluğu çıkıyorsa Asus bunu üretmesin direkt :D.

Evet, BIOS Flashback ile RAM, işlemci, ekran kartı gibi şeylere gerek kalmadan BIOS'u güncelleyebiliyorsunuz.

Hayır, ekran kartının serisiyle alakası yok.
çok teşekkür ederim bilgilerin için..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum kafana rahat olsun.
asus candir ve gerisi hayandir.

adamlar her ram support destekliyor.
asus kendis sayfasinda ram list var.
bi bak derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim bilgilerin için...

Geri