bir dakika çekiyim fotoğrafalrı atacağımBunlarda hiçbir sorun yoksa psu'nun güç çıkışlarının ve anakartın fotoğrafını üzerinde işlemci ram ve fan takılı iken atmanızı isteyeceğim. Ancak büyük ihtimalle dönüştürücü almanız gerekecek.
Evet aynı yerde olucak ve aynı olmasa tutturamazdınız büyük ihtimalle. Termal macun olarak ne kullandınız ve düzgün sürdüğünüze emin misiniz. Bunu da belirtirseniz sevinirim.işlemcideki üçgen ile anakarttaki üçgen aynı hizade olmıyacak mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir dakika çekiyim fotoğrafalrı atacağım
4 PİN TO 8 PiN GÜÇ ÇEVİRİCİ 4261p POWER SUPPLY KABLOSU ÇEVİRİCİ K Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) bide bu çoğaltııyı almayı düşünüyorumEkran kartını çıkartıp anakarttan görüntü almayı dener misiniz ?
Psu'dan çıkan 4 pinlik cpu power kablosunu anakart üzerindeki 8 pin cpu power girişinin her iki 4'lüsünde de takabiliyor olmanız lazım.cpu power girşi 4 pinli ve sadece bir şekilde takılıyor
4 PİN TO 8 PiN GÜÇ ÇEVİRİCİ 4261p POWER SUPPLY KABLOSU ÇEVİRİCİ K Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) bide bu çoğaltııyı almayı düşünüyorum
evet ekran kartı takman lazımneden olduğu hakkında bi fikrim yok 4 pin giriş galiba yetersiz kalıyor bilmiyorum ama PC açılmıyor
acaba i3 10100f olduğundan ekran kartı takarak mı deniyim
ekran kartı takmayı denedim ve yine olmadıevet ekran kartı takman lazım