Anakart ve ram önerisi ryzen 3600 + rtx 2070

ensbhdr55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,555
Selamun aleyküm.

Arkadaşlar ssd anakart ve ramlerimi arkadaşıma sattığım için
yeni RAM ve anakart almak için kolları sıvadım.
Ramleri 3600 mhz minimum, 4133mhz maks ve RGB li düşünüyorum bildiğiniz güzel modelleri bana atabilir misiniz ?
ankartı da itopya da indirimdeyken şunu almayı düşünüyorum , msi b450 tomahawk max 739 tl https://www.itopya.com/msi-b450-tomahawk-max-2667mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-dvi-hdmi-atx-anakart/

önerilere açığım arkadaşlar SSDyi kingston a2000 alıcam onda sorun yok.

iyi forumlar :)

RAM'e o kadar bütçe ayırmışken SSD'yi düşük model seçmeyin derim.
Böyle parçalara en azından SX8200 Pro yakışır. RAM olarak bunlara bakabilirsiniz.

Böyle parçalara en azından SX8200 Pro yakışır. RAM olarak bunlara bakabilirsiniz.
düşük değil ki m2 2200 e 2000 yeter şuan sata var :D , birde 970 evo plus 1 tb gelicek bana sonradan o yüzden idarelik diyebiliriz. 800 tl çok para 500 gb ssd için bence.

anakart modelinde var mı bir önerin ? ramleri indirimden 800 TL'ye maks 850 TL'ye almayı planlıyorum
anakart tomahawk max , vatanda 3466 mhz yazıyor itopyada 4133 mhz yazıyor bi sıkıntı var gibi.

düşük değil ki m2 2200 e 2000 yeter şuan sata var :D , birde 970 evo plus 1 tb gelicek bana sonradan o yüzden idarelik diyebiliriz. 800 TL çok para 500 gb ssd için bence.

anakart modelinde var mı bir önerin ? ramleri indirimden 800 TL'ye maks 850 TL'ye almayı planlıyorum
anakart tomahawk max , vatanda 3466 mhz yazıyor itopyada 4133 mhz yazıyor bi sıkıntı var gibi.
Anakart için bütçen nedir?

düşük değil ki m2 2200 e 2000 yeter şuan sata var :D , birde 970 evo plus 1 tb gelicek bana sonradan o yüzden idarelik diyebiliriz. 800 TL çok para 500 gb ssd için bence.

Genel olarak düşük seviye bir f/p SSD, sadece hızlara bakmıyoruz kalite belirlemek için.
Dediğiniz gibi idarelik için ise sıkıntı yok, anakart alınabilir. Gayet güzel diye biliyorum.

Anakart için bütçen nedir?
800 tl maks -50 , + 50 olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak düşük seviye bir f/p SSD, sadece hızlara bakmıyoruz kalite belirlemek için.
Dediğiniz gibi idarelik için ise sıkıntı yok, anakart alınabilir. Gayet güzel diye biliyorum.
kingston hyperx fury 3d var bende sata 480 gb ondan iyidir diye düşünüyorum ama haksız mıyım

800 TL maks -50 , + 50 olabilir

kingston hyperx fury 3d var bende sata 480 gb ondan iyidir diye düşünüyorum ama haksız mıyım
Gaming Gecesinde TUF B450M Pro Gaming bakabilirsin 850TL'ye kadar düşüyor. Bekleyemem diyorsan İtopya'da Tomahawk Max var 800TL'ye bakabilirsiniz

Gaming Gecesinde TUF B450M Pro Gaming bakabilirsin 850TL'ye kadar düşüyor. Bekleyemem diyorsan İtopya'da Tomahawk Max var 800TL'ye bakabilirsiniz
tomahawk max düşünüyorum zaten 739 tl şuan, asus düşünmüyorum işlemciyi OC li kullandığım için , pek övmüyolar oc konusunda asus kartları.

ramler önemli şuan kararsızım bayağı

tomahawk max düşünüyorum zaten 739 TL şuan, asus düşünmüyorum işlemciyi OC li kullandığım için , pek övmüyolar oc konusunda asus kartları.

ramler önemli şuan kararsızım bayağı
TUF başarılı bir seridir B450 kartlarında en kaslı kartlarında biri Pro Gaming, OC konusunda pek bir bilgim yok ama sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum

TUF başarılı bir seridir B450 kartlarında en kaslı kartlarında biri Pro Gaming, OC konusunda pek bir bilgim yok ama sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum
teşekkür ediyorum , ram için senin de var mı bi önerin.

şu nasıldır mesela bunlarda hoşuma gitmiyor değil

yada hyper x ramler https://www.sinerji.gen.tr/kingston...600mhz-cl17-ddr4-ram-hx436c17fb3ak216-p-36741

yada hyper x ramler https://www.sinerji.gen.tr/kingston...600mhz-cl17-ddr4-ram-hx436c17fb3ak216-p-36741

Ne diyosun rgb ssd ye hacım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri