Neler Yeni

Yardım Anakart VGA ışığı yanıyor

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
MSI b550 pro-vdh-R5 5600X-RX6800 sistemde eski anakartım olan A520Mk yı çıkartıp b550 taktım. Daha açamadan cpu ışığı yandı flashback ile bios update yapınca düzeldi. Daha sistemi haala açamadan bu seferde VGA ışığı yanmaya başladı. Pinleri söküp taktım, erkran kartını taktım, ramleri çıkartak yaptım. Çözemedim. Sistem daha boot olmadan elimde kaldı.

goygoy.x

80+
Yabancı bir forumda denk gelmiştim aynı modelde aynı soruna. Anlamadığım bir şekilde "Bilgisayarı açmadan önce monitörü açınca çözüldü" diyorlar. Bunu kendince yorumlayıp farklı kombinasyonlarla dener misin dostum?

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörüm hep açık hiç kapatmadım. Aynı anda açmayı da denedim şimdi. İşe yaramadı.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Eren Bilal Cihan
MSI b550 pro-vdh-R5 5600X-RX6800 sistemde eski anakartım olan A520Mk yı çıkartıp b550 taktım. Daha açamadan cpu ışığı yandı flashback ile bios update yapınca düzeldi. Daha sistemi haala açamadan bu seferde VGA ışığı yanmaya başladı. Pinleri söküp taktım, erkran kartını taktım, ramleri çıkartak yaptım. Çözemedim. Sistem daha boot olmadan elimde kaldı.
Hocam ya ekran kartında sıkıntı var yada sistemin bi yerinde temassızlık bağlantıları tak çıkar yapıp deneyin

goygoy.x

80+
farklı bir vga kablosuyla veya hdmi ile görüntü aktarmayı dener misin

Top Bottom