Captain Barbossa 80+ Bronze Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 897 23 Eylül 2024 #14 BeratÖZKAN yazmış: kendi kendine düzeldi aşırı saçma teşekkürler her şey için Devamı için tıklayın... Naptınız dayanamayıp kızıp ekrana veya kasaya mı vurdunuz en sonunda . Geçmiş olsun en sonunda düzelmesi iyi olmuş.
BeratÖZKAN yazmış: kendi kendine düzeldi aşırı saçma teşekkürler her şey için Devamı için tıklayın... Naptınız dayanamayıp kızıp ekrana veya kasaya mı vurdunuz en sonunda . Geçmiş olsun en sonunda düzelmesi iyi olmuş.
B BeratÖZKAN 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 62 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Berat Özkan 24 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Erhan1982DZC yazmış: Naptınız dayanamayıp kızıp ekrana veya kasaya mı vurdunuz en sonunda . Geçmiş olsun en sonunda düzelmesi iyi olmuş. Devamı için tıklayın... dışarıdaydım eve geldim bi deniyim dedim oldu anlamadım neyden acaba
Erhan1982DZC yazmış: Naptınız dayanamayıp kızıp ekrana veya kasaya mı vurdunuz en sonunda . Geçmiş olsun en sonunda düzelmesi iyi olmuş. Devamı için tıklayın... dışarıdaydım eve geldim bi deniyim dedim oldu anlamadım neyden acaba