Neler Yeni

Yardım Anakart yükseltme vidası gerekli mi?

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yakup Zengin
Arkadaşlar, sanırım benim PC’de anakart yükseltme vidaları takılmamış. Anakart doğrudan kasaya temas ediyor, ancak portlar tam yerinde duruyor. Yükseltme vidalarını takarsam delikler denk gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ölücüadam42
Kasa eski mi?
Arkası değmezse daha iyi olur açıkta birsürü lehim noktası var kısa devre yüzünden saçmalayabilir anakart

arkasına kutunun içinden çıkan statik poşeti veya kağıt sıkıştırılabilir

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Arkadaşlar, sanırım benim PC’de anakart yükseltme vidaları takılmamış. Anakart doğrudan kasaya temas ediyor, ancak portlar tam yerinde duruyor. Yükseltme vidalarını takarsam delikler denk gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
Kasa yanlışlıkla hareket ederse ve temas ile anakart sürtünürse sorun olabilir ve bozulabilir yani gerekli değmemesi senin için daha iyi ve güvenilir olur kasa eskiyse paran varsa yeni kasa almanı öneririm veya paran yoksa şimdilik daha çok güvence için uzay sistemi yapabilirsin sürtünüp anakart zarar gelmesinden daha iyidir bence bı sorun çıkmadan yap derim önerim bu <3

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa yanlışlıkla hareket ederse ve temas ile anakart sürtünürse sorun olabilir ve bozulabilir yani gerekli değmemesi senin için daha iyi ve güvenilir olur kasa eskiyse paran varsa yeni kasa almanı öneririm veya paran yoksa şimdilik daha çok güvence için uzay sistemi yapabilirsin sürtünüp anakart zarar gelmesinden daha iyidir bence bı sorun çıkmadan yap derim önerim bu <3
Hocam sorun çıktı Anakart serviste
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba bu yükseltme vidasını nasıl takıyoruz Video felan varmı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Hocam sorun çıktı Anakart serviste
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba bu yükseltme vidasını nasıl takıyoruz Video felan varmı?
Videosu hiç görmedim istersen bı araştır derim belki başka biri bakarsa nasıl yapıldığını soylebilir veya bu konu hakkında yeni konu açabilirsin birisinin yazması daha hızlı olur biraz araştır bı video bilsem atardım üzgünüm <3

richxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yakup Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Videosu hiç görmedim istersen bı araştır derim belki başka biri bakarsa nasıl yapıldığını soylebilir veya bu konu hakkında yeni konu açabilirsin birisinin yazması daha hızlı olur biraz araştır bı video bilsem atardım üzgünüm <3
Tamam hocam bişe sorucam ben sistemi aldığımda Anakart girişleri felan yerleri denk geliyor yükseltme vidasını takınca yeri aynı kalır mı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Yağmur
Tamam hocam bişe sorucam ben sistemi aldığımda Anakart girişleri felan yerleri denk geliyor yükseltme vidasını takınca yeri aynı kalır mı?
Kalır diye biliyorum rica ederimm <3

Top Bottom