Arkadaşlar, sanırım benim PC’de anakart yükseltme vidaları takılmamış. Anakart doğrudan kasaya temas ediyor, ancak portlar tam yerinde duruyor. Yükseltme vidalarını takarsam delikler denk gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
Kasa yanlışlıkla hareket ederse ve temas ile anakart sürtünürse sorun olabilir ve bozulabilir yani gerekli değmemesi senin için daha iyi ve güvenilir olur kasa eskiyse paran varsa yeni kasa almanı öneririm veya paran yoksa şimdilik daha çok güvence için uzay sistemi yapabilirsin sürtünüp anakart zarar gelmesinden daha iyidir bence bı sorun çıkmadan yap derim önerim bu <3Arkadaşlar, sanırım benim PC’de anakart yükseltme vidaları takılmamış. Anakart doğrudan kasaya temas ediyor, ancak portlar tam yerinde duruyor. Yükseltme vidalarını takarsam delikler denk gelmiyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
Hocam sorun çıktı Anakart servisteKasa yanlışlıkla hareket ederse ve temas ile anakart sürtünürse sorun olabilir ve bozulabilir yani gerekli değmemesi senin için daha iyi ve güvenilir olur kasa eskiyse paran varsa yeni kasa almanı öneririm veya paran yoksa şimdilik daha çok güvence için uzay sistemi yapabilirsin sürtünüp anakart zarar gelmesinden daha iyidir bence bı sorun çıkmadan yap derim önerim bu <3
Acaba bu yükseltme vidasını nasıl takıyoruz Video felan varmı?Kasa yanlışlıkla hareket ederse ve temas ile anakart sürtünürse sorun olabilir ve bozulabilir yani gerekli değmemesi senin için daha iyi ve güvenilir olur kasa eskiyse paran varsa yeni kasa almanı öneririm veya paran yoksa şimdilik daha çok güvence için uzay sistemi yapabilirsin sürtünüp anakart zarar gelmesinden daha iyidir bence bı sorun çıkmadan yap derim önerim bu <3
Videosu hiç görmedim istersen bı araştır derim belki başka biri bakarsa nasıl yapıldığını soylebilir veya bu konu hakkında yeni konu açabilirsin birisinin yazması daha hızlı olur biraz araştır bı video bilsem atardım üzgünüm <3Hocam sorun çıktı Anakart serviste
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acaba bu yükseltme vidasını nasıl takıyoruz Video felan varmı?
Tamam hocam bişe sorucam ben sistemi aldığımda Anakart girişleri felan yerleri denk geliyor yükseltme vidasını takınca yeri aynı kalır mı?Videosu hiç görmedim istersen bı araştır derim belki başka biri bakarsa nasıl yapıldığını soylebilir veya bu konu hakkında yeni konu açabilirsin birisinin yazması daha hızlı olur biraz araştır bı video bilsem atardım üzgünüm <3
Kalır diye biliyorum rica ederimm <3Tamam hocam bişe sorucam ben sistemi aldığımda Anakart girişleri felan yerleri denk geliyor yükseltme vidasını takınca yeri aynı kalır mı?