sıkıntı yok bu şekilde üretiliyorlar
Normali bu şekilde galibaMerhaba yaklaşık 1 ay önce gigabayt b850 eagle anakart almıştım ve sistemi toplamak üzere bugun kutudan çıkardım pinlere baktığımda 2 tanesinin olmadığını farkettim normal mi sizce yoksa üretim hatasımı
Eminmisiniz hocam bilgisayarcıya gösterdim pinler kırılmış dediNormali bu şekilde galiba
Bilgisayarcı sana çakmaya çalışıyor olabilirEminmisiniz hocam bilgisayarcıya gösterdim pinler kırılmış dedi
Sizin anakartta da yok deme hocam bu pinlerBilgisayarcı sana çakmaya çalışıyor olabilir
Mahalle bilgisayarcıları en son güvenmen ve soru sorman gereken kişiler.Bilgisayarcı sana çakmaya çalışıyor olabilir
Valla ben takarken hiç dikkat etmedim ama internetten anakart fotoğraflarına bakabilirsin. Sonuçta kırılmış olsa da yine altında bir parça bir bakır rengi kalması lazımSizin anakartta da yok deme hocam bu pinler
Hele ki fazla iş yapmayanları...Mahalle bilgisayarcıları en son güvenmen ve soru sorman gereken kişiler.
Gigabayt teknik desteğe sordum normal miş teşekkür ederim ama 1 tane pini yamulttum onuda bilgisayarcı halleder heraldrValla ben takarken hiç dikkat etmedim ama internetten anakart fotoğraflarına bakabilirsin. Sonuçta kırılmış olsa da yine altında bir parça bir bakır rengi kalması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hele ki fazla iş yapmayanları...
Onu nasıl yaptınGigabayt teknik desteğe sordum normal miş teşekkür ederim ama 1 tane pini yamulttum onuda bilgisayarcı halleder heraldr
Gigabaytın sitesindenOnu nasıl yaptın
Sokak arası bilgisayarcılar para kazanmak için biyerlerlinden bişeyler uyduruyor genelde malesefEminmisiniz hocam bilgisayarcıya gösterdim pinler kırılmış dedi