- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim ki bundan daha iyi değil mi benim DDR3 2gb bu ise 1 ahım şahım bir fark yoksa almaya değer mi?
Benim ki bundan daha iyi değil mi benim DDR3 2gb bu ise 1 ahım şahım bir fark yoksa almaya değer mi?
Hocam bu kart gddr5 senin kartı 2ye 3 e katlayacaktır.Benim ki bundan daha iyi değil buda DDR3 2gb bu ise 1 ahım şahım bir fark yoksa almaya değer mi?
Açıklamada DDR3 yazıyorHocam bu kart gddr5 senin kartı 2ye 3 e katlayacaktır.
Yok hocam ddr5Açıklamada DDR3 yazıyor
Yanlış anlamayın sadece adam öyle yazmış gddr3 diye o yüzden belirttimYok hocam ddr5
Bilmiyordur ddrini rastgele koymuşturYanlış anlamayın sadece adam öyle yazmış gddr3 diye o yüzden belirttim
TeşekkürlerBilmiyordur ddrini rastgele koymuştur
Hocam sizin öneriniz ile q9400 bugün geldi ve PC taktım birde ssd önermiştiniz bugün o da geldi 240gb sata3 SSD fakat ben bunu nasıl takacağım bilmiyorum. YouTube de uygulanan işlemci yeri çok farklı yardımcı olur musunuz?Bilmiyordur ddrini rastgele koymuştur
Islemci yeri farklı derken 2 işlemci de 775 pinHocam sizin öneriniz ile q9400 bugün geldi ve PC taktım birde ssd önermiştiniz bugün o da geldi 240gb sata3 SSD fakat ben bunu nasıl takacağım bilmiyorum. YouTube de uygulanan işlemci yeri çok farklı yardımcı olur musunuz?
Birde hocam PC de 2 işlemci gözüküyorHocam oruçtan kafam dağınık kusura bakmayın işlemci yazmışım anakart yazacaktım. İşlemciyi taktım sorunsuz fakat SSD nasıl takacağım
@MuratTheFounderOfGariban Yardımlarınızı bekliyorumHocam oruçtan kafam dağınık kusura bakmayın işlemci yazmışım anakart yazacaktım. İşlemciyi taktım sorunsuz fakat SSD nasıl takacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde hocam PC de 2 işlemci gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle hocam
O normal sorun değil ssd m2 almadın dimi sata aldın ssd foto at@MuratTheFounderOfGariban Yardımlarınızı bekliyorum
O normal sorun değil ssd m2 almadın dimi sata aldın ssd foto at