Anakartı Overclock yapamıyorum

Reaksiyon skoru
78
merhabalar foxconn g31mv anakartım overclock yapmak istiyorum işlemcim ekran kartımı besleyemiyor yeni sistem veya işlemci alacak param yok bu yüzden oc yapıp işlemci alana kadar bunu overclock yapmak istiyorum. İşlemcim Dual core e8400 ram 2x2=4gb. fsb 333 ve ben bunu en fazla 340 yapabiliyorum

Anakart overclock olmaz zaten. O anakart önceden elime geçmişti dediğin gibi FSB daha yükseğe çıkmıyor, overclock'a çok müsait bir anakart değil o.

daha fazla oc yapamaz mıyım? valorantta mesela çok drop yiyiyorum

daha fazla oc yapamaz mıyım? valorantta mesela çok drop yiyiyorum
O işlemciyle zaten doğru düzgün Valorant oynayamazsın ki? Boşuna overclock'a gerek yok, direkt yetersiz işlemci. Bu arada yazdığımız şeylere Cevap tuşuna basmadan cevap yazarsan bize bildirim gelmez.

O işlemciyle zaten doğru düzgün Valorant oynayamazsın ki? Boşuna overclock'a gerek yok, direkt yetersiz işlemci. Bu arada yazdığımız şeylere Cevap tuşuna basmadan cevap yazarsan bize bildirim gelmez.
kusura bakmayın forumlarda yeniyim :D
mesela ac4 te drop yemiyorum ama valorantta ekran kartım yatıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski pcmi yüzüme vurup durmayın lütfen :) yenisini alacak param yok heleki şu pandemi sürecinde

Detayları yükseğe çek, bu sayede işlemcideki olan yük ekran kartına geçer. Ekran kartın neydi bu arada?
Gigabyte GTS 450
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Detayları yükseğe çek, bu sayede işlemcideki olan yük ekran kartına geçer. Ekran kartın neydi bu arada?
oyunlarda yükün çoğunlunu ekran kartı alsa baya iyi olur. Tabi öyle bir secenek veya ayar varsa

Geri