Neler Yeni

Anakartı şimdi mi almalıyım yoksa 2 ay sonra mı

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar

Yurtdışından neredeyse 2 ay sonra 11600k işlemci gelecek. Z590 almayı düşünüyorum. Sizce şu aralar mı alayım, yoksa fiyatları düşebilir mi? İlle de z590 olacak diye bir şey yok, başka tavsiyeleriniz varsa eğer alabilirim.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
11600K varsa Z590 tabii ki alınır ,bu aralar fiyatlar ara sıra düşebiliyor iyi takip edersen iyi bi indirim yakalarsın.
Ülkemizde sürekli ürünler zamlandığı için 2 ay sonrasını beklemek biraz risk ,yine de tercih senin.

Hangi Z590'dan bahsediyorsun bu arada ?

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11600K varsa Z590 tabii ki alınır ,bu aralar fiyatlar ara sıra düşebiliyor iyi takip edersen iyi bi indirim yakalarsın.
Ülkemizde sürekli ürünler zamlandığı için 2 ay sonrasını beklemek biraz risk ,yine de tercih senin.

Hangi Z590'dan bahsediyorsun bu arada ?
Msi Mag Z590 tomahawk düşünüyorum, geçen indirimden tam alacaktım 3200mhz yazılmış olduğundan almadım. Bi de şu an için anakartı alırsam eğer kullanamayacağımdan dolayı herhangi bi arızası varsa anca 2 ay sonra anlayabileceğim :/

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Msi Mag Z590 tomahawk düşünüyorum, geçen indirimden tam alacaktım 3200mhz yazılmış olduğundan almadım. Bi de şu an için anakartı alırsam eğer kullanamayacağımdan dolayı herhangi bi arızası varsa anca 2 ay sonra anlayabileceğim :/
Yazılan bilgiye değil üretici sitesine baksaydınız keşke : ( O anakartlarda öyle bir sınır olması zaten mantıklı değil ayrıca . Çok güzel indirimdi hele bir de Wi-Fi model..
Yani evet bi arızası varsa 2 ay sonra anlarsınız lakin bu ürünler zaten kapalı kutu oluyor bir de anakart oldukları için kolay kolay arızalı gelmiyorlar açıkçası tabii yine de belli olmaz.

Hayırlısı olsun ,yine yakalarsınız umarım o tarz bir fırsat.

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazılan bilgiye değil üretici sitesine baksaydınız keşke : ( O anakartlarda öyle bir sınır olması zaten mantıklı değil ayrıca . Çok güzel indirimdi hele bir de Wi-Fi model..
Yani evet bi arızası varsa 2 ay sonra anlarsınız lakin bu ürünler zaten kapalı kutu oluyor bir de anakart oldukları için kolay kolay arızalı gelmiyorlar açıkçası tabii yine de belli olmaz.

Hayırlısı olsun ,yine yakalarsınız umarım o tarz bir fırsat.
İnşallah yakalarız :) gigabyte ın ekran kartı gelecek bir de 3060 ti, çok bi oyunculuğum yok açıkçası,online oyunlar genellikle. fazla mı gelir diye düşünmeye başladım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
İnşallah yakalarız :) gigabyte ın ekran kartı gelecek bir de 3060 ti, çok bi oyunculuğum yok açıkçası,online oyunlar genellikle. fazla mı gelir diye düşünmeye başladım
İleriye yatırım misali :) Fazla gelmez rahat olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom