Anakartım. Çalışmıyor yardım

ByCash

80+
Reaksiyon skoru
137
Anakart görüntü vermiyor diye servise gönderdim geldi taktm görüntü gelmiyor monitöre ekran kartı çalışıyor başka anakart da b550vtomahawk anakart işlemcim amd9 3900 x bunu takınca çalışmıyor önceki işlemcim i5 9400 olurmu bu anakarta ona göre denicem işlemcidemi sıkıntı var

Anakart görüntü vermiyor diye servise gönderdim geldi taktm görüntü gelmiyor monitöre ekran kartı çalışıyor başka anakart da b550vtomahawk anakart işlemcim amd9 3900 x bunu takınca çalışmıyor önceki işlemcim i5 9400 olurmu bu anakarta ona göre denicem işlemcidemi sıkıntı var
İ5 9400 uyumsuz. Soketler farklı.

Görüntü kablosu GPU'ya bağlı, değil mi?

Görüntü kablosu GPU'ya bağlı, değil mi?
Sinyal yok diyor bağlı işlemci tsktım köşelerine hafif bastırıyorum işlemci yerinden oynuyor 2 taraflıda koydum ama yok altına baktın işlemci bişey görünmüyor bozuk olmadığını nasıl anlarız

Sinyal yok diyor bağlı işlemci tsktım köşelerine hafif bastırıyorum işlemci yerinden oynuyor 2 taraflıda koydum ama yok altına baktın işlemci bişey görünmüyor bozuk olmadığını nasıl anlarız
Anakartın üstünde birkaç LED olacak onlardan hangisi yanıyor? Eğer görüntü kablosu anakarta bağlı ise görüntü vermez sanırım Intel'den geçtiniz ama AMD'de durum farklı.

image.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,804
Üyeler
187,734
Son üye
yavuzcs
Geri