Neler Yeni

Yardım Anakartım işlemcimi yakmış olabilir ne yapmam gerekir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
Arkadaşlar selam, abim yakın zamanda işlemci ve anakart upgrade'i yaptı. Daha demin montajını yaptı bir süre açılmadı bilgisayar. Sonrasında kontrol etmek için söktüğünde karşılaştığı manzarayı aşağıda foto olarak bıraktım. Ürünler zaten sıfır, işlemci Amazon dfs bilgisayar'dan anakart ise Hepsiburada kendi satıcısından alındı. Bu durumda hata kimin? Ben Anakart'ın sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ve eğer onun sıkıntısıysa zararı karşılarlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

İşlemci : 14600k
Anakart : Asus Tuf b760m-plus wifi II
Psu : Deepcool pk650d

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-25 at 21.50.20.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-25 at 21.50.20.jpeg
    537.7 KB · Hit: 58
  • WhatsApp Image 2024-11-25 at 21.50.03.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-25 at 21.50.03.jpeg
    235.5 KB · Hit: 55

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Berk
Arkadaşlar selam, abim yakın zamanda işlemci ve anakart upgrade'i yaptı. Daha demin montajını yaptı bir süre açılmadı bilgisayar. Sonrasında kontrol etmek için söktüğünde karşılaştığı manzarayı aşağıda foto olarak bıraktım. Ürünler zaten sıfır, işlemci Amazon dfs bilgisayar'dan anakart ise Hepsiburada kendi satıcısından alındı. Bu durumda hata kimin? Ben Anakart'ın sıkıntısı olduğunu düşünüyorum ve eğer onun sıkıntısıysa zararı karşılarlar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

OHA BU NASIL OLDU YAV GEÇMİŞ OLSUN

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
İkinci görselde pcbnin sağ üst köşesinde deformasyon var. Sanki anakartta işlemcinin oturduğu sokette de üst tırnaklarda biraz deformasyon var. Bazen işlemci yuvaya tam oturmuyor ama oturdu gibi görünebiliyor. Montaj esnasında böyle bir durum gerçekleşmiş olabilir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

anakart yuvasında deformasyon var gibi duruyor ikisinide garantiye yolla derim montaj esnasında yaşanmış olabilir tam oturtulmadan yada yanlış şekilde oturtup kapatıp çalıştırmayı denediyseniz yaşanır bu

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci görselde pcbnin sağ üst köşesinde deformasyon var. Sanki anakartta işlemcinin oturduğu sokette de üst tırnaklarda biraz deformasyon var. Bazen işlemci yuvaya tam oturmuyor ama oturdu gibi görünebiliyor. Montaj esnasında böyle bir durum gerçekleşmiş olabil

Bizce bu işi yanlış yapmış olma ihtimali çok düşük, eğer kendi hatası değilse ne olmuş olabilir hocam?

Bünyamina

80+ Platinum
Yuvaya tam oturmamış sanırım geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart yuvasında deformasyon var gibi duruyor ikisinide garantiye yolla derim montaj esnasında yaşanmış olabilir tam oturtulmadan yada yanlış şekilde oturtup kapatıp çalıştırmayı denediyseniz yaşanır bu
Garantiye göndersem cevapları ne olur acaba onu bilemedik. Acaba kullanıcı hatası diyip kestirip atarlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yuvaya tam oturmamış sanırım geçmiş olsun.
tam oturtulamamıs vıbe ı verdı
O zaman hata kendisinin diyorsunuz, garanti ne der sizce?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Garantiye göndersem cevapları ne olur acaba onu bilemedik. Acaba kullanıcı hatası diyip kestirip atarlar mı?
kestirip atma değil kullanıcı hatası gibi duruyor, yinede bi gönderin derim en net bilgiyi almak adına

Bünyamina

80+ Platinum

İncelesin yine de bak ne diyecekler. İnan bende bilmiyorum. Buraya gelişmeleri yazar mısın iyi olur ?

Gurkanpiro

80+ Gold

kullanıcı der hatta abdullah abının 9800x3d yanma vıdeosuna bakabılırsın
su vıdeodaki gibi olmus sanırım

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
ibrahim demir
yuvaya oturmamış kapatılmış garanti dışı kaldı ama yanmış gibi de ** bende anlamadım
soğuk su ya da bilen birini bulup pin yaptırmak

Top Bottom