Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 22 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar pc açılıyordu ancak ekrana görüntu gelmiyordu servise yolladım ve anakart yanmış sebebi pcyi açıp uğraşmakmis ancak bişeyle uğraşmadım?
Arkadaşlar pc açılıyordu ancak ekrana görüntu gelmiyordu servise yolladım ve anakart yanmış sebebi pcyi açıp uğraşmakmis ancak bişeyle uğraşmadım?
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 22 Ocak 2021 #2 Her PC açıp uğraşanda anakart yansaydı Dünya'da anakart kalmazdı.
Furyy 80+ Bronze Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1,540 Dahası Reaksiyon skoru 440 Konum Bursa İsim Taha Tuğrul Tuncel 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cagan_32 yazmış: Her PC açıp uğraşanda anakart yansaydı Dünya'da anakart kalmazdı. Devamı için tıklayın... Evet işte diyorum bi tek rqmin slotunu değiştirdim onuda tam oturtturduğuma adım kadar eminim
cagan_32 yazmış: Her PC açıp uğraşanda anakart yansaydı Dünya'da anakart kalmazdı. Devamı için tıklayın... Evet işte diyorum bi tek rqmin slotunu değiştirdim onuda tam oturtturduğuma adım kadar eminim