Anakartıma ssd uyar mı

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
Anakartım (A32) bu ben buna şu SSD yi almayı düşünüyorum. Ssd nin tam performansını verir mi?

Ekler

• images (2) (2).jpeg
    images (2) (2).jpeg
    31.9 KB · Hit: 43
  • Screenshot_20210918_070159_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210918_070159_com.android.chrome.jpg
    333.2 KB · Hit: 39
Uyar ama Sandisk Ultra 3D yerine A2000 al hem daha iyi hem de A2000'de Dram mevcut.
Hız olarak bu anakartım ile tam performans alır mıyım? Fark eder mi eski sata ssd ile kıyaslayınca

Satadan geçersen pek bir fark hissetmezsin muhtemelen. Yani pc 10 saniyede açılıyorsa 9.5 saniyede falan açılır en fazla.
M.2 ssd olmasının tek farkı daha hızlı okuma ve yazma olayı mı?

M.2 ssd olmasının tek farkı daha hızlı okuma ve yazma olayı mı?
Genel anlamda daha hızlı ve kablo yerine PCIe arabirimini kullanması. Kablo yok. Yoksa windows10/11 için alıyorsan sadece değmez. Uygun fiyata bulursan alınır tabii.

Genel anlamda daha hızlı ve kablo yerine PCIe arabirimini kullanması. Kablo yok. Yoksa windows10/11 için alıyorsan sadece değmez. Uygun fiyata bulursan alınır tabii.
Evet sadece pc hızlansın diye alacaktım. Chrome takılırken falan. Değmez o halde almayayım

Hız olarak bu anakartım ile tam performans alır mıyım? Fark eder mi eski sata ssd ile kıyaslayınca
Tabii ki, Anakartıan PCI-EXPRESS 3.0 destekliyor. Hız konusunda da az buz biraz fark eder işte çok etmez ama render falan alacaksan alman daha mantıklı.

Tabii ki, Anakartıan PCI-EXPRESS 3.0 destekliyor. Hız konusunda da az buz biraz fark eder işte çok etmez ama render falan alacaksan alman daha mantıklı.
Hayır render yapmayacağım. Ben m2 ssd hız çok fark eder sandım. Gerek yokmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,388
Üyeler
188,928
Son üye
AliBeyRS
Geri