SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Eminmiyiz hocam az önce senin yorumunu okumadan "O anakart PCI 3.0 ekran kartlarını çalıştırmıyor. Yeni anakart alman lazım. Bios güncellemeside sıkıntılı ve genelde başarısızlıkla sonuçlanıyor. " diye bir yorum okudum ne kadar doğrudur acaba ?gtx 1050 takabilirsin. ama işlemci tam yeterli olur mu bilemem. Ama anakartla uyum konusunda sıkıntı yok. 1050 ti de takabilirsin
technopattan baktım. hatta gariptir ki soruyu soran aynı arkadaşta da senin pc nin aynısı vardı.Eminmiyiz hocam az önce senin yorumunu okumadan "O anakart PCI 3.0 ekran kartlarını çalıştırmıyor. Yeni anakart alman lazım. Bios güncellemeside sıkıntılı ve genelde başarısızlıkla sonuçlanıyor. " diye bir yorum okudum ne kadar doğrudur acaba ?
Demek ki aynı konuyu okumuşuz. Yani benim kökten anakartı da mı değiştirmem gerekiyor ?technopattan baktım. hatta gariptir ki soruyu soran aynı arkadaşta da senin pc nin aynısı vardı.
Evet ram çift kanal 4+4 ve 750ti için psum yeterli midir ve anakarta uyumlumudur ?Hmmmm benim önerim maksimum en iyi performansı almak istiyosanız 8gb raminiz çift kanaldır yani 4+4 ise inşallah gtx 960 gtx 760 gtx 750ti rx 550 bu dört ekran kartından biri dışında mutlu olmazsın
Şimdi onada bakıcam şimdi bi dk psu kaç wattEvet ram çift kanal 4+4 ve 750ti için psum yeterli midir ve anakarta uyumlumudur ?
Evet uyumlu ve güç kaynağın en az 400W olsun k.gEvet ram çift kanal 4+4 ve 750ti için psum yeterli midir ve anakarta uyumlumudur ?
Kimi yerde anakart sıkıntılı deniyor hangi ekran kartını denediysem görüntü vermedi deniyor kesin olarak görüntü verir değil mi ona göre sipariş edeceğim 750ti birde psu değişimi için öneriniz var mıdır ?Anakartı değiştirmenize gerek yok. 1050 için PCİ 2.0 gayet yeterli ve performans kaybı yaşatmaz. Ama işlemci ile darboğaz olabilir. 750 Ti öneririm.
Bütçeniz ne kadar? Daha doğrusu sıkıntı PCİ sürümü değil Pegatron anakartlar. Bu anakart ile güncel kartlarda görüntü alınmayabiliyor.Kimi yerde anakart sıkıntılı deniyor hangi ekran kartını denediysem görüntü vermedi deniyor kesin olarak görüntü verir değil mi ona göre sipariş edeceğim 750ti birde psu değişimi için öneriniz var mıdır ?