Anakartıma uygun ekran kartı ?

xqwerasd

80+
Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar anakartım foxconn h61mxv bu anakarta uyumlu ekran kartı söylermisiniz (2. el olabilir ) pek bi bütçe ayırmak istemiyorum bide 4 gb ram var onu 8 yapsam işe yararmı ?
Lolde en düşük ayarlarda 40 fps alıyorum yükselmesi için birşeyler tavsiye edin lütfen
(psu 300 watt değiştiremem param yok)
Screenshot_4.webp

Ekran kartı alırken anakarta bakılmaz, işlemciye bakılır. Anakartınıza isterseniz RTX 2080 Ti takın, isterseniz TITAN RTX takın, çalışacaktır. İşlemciniz ve bütçeniz nedir söyleyin ona göre yardımcı olalım.

anakartın bi önemi yok işlemci ve bütçe alabilirmiyiz

Ekran kartı alırken anakarta bakılmaz, işlemciye bakılır. Anakartınıza isterseniz RTX 2080 Ti takın, isterseniz TITAN RTX takın, çalışacaktır. İşlemciniz ve bütçeniz nedir söyleyin ona göre yardımcı olalım.
işlemci: itel i3 2100 cpu 3.10 ghz ram de 4 gb ram var ekran kartım hd 3450 şimdi doğru düzgün lol oynatcak bişey istiyorum pek bi param yok o yüzden 2. el alabilirim psu 300 watt ona göre çaşıştırıcak ekran kartı almam gerekiyor pek bi bilgim yok dediğim gibi ,bütçem 400-500 tl

işlemci: itel i3 2100 cpu 3.10 ghz RAM de 4 gb RAM var ekran kartım hd 3450 şimdi doğru düzgün lol oynatcak bişey istiyorum pek bi param yok o yüzden 2. el alabilirim PSU 300 watt ona göre çaşıştırıcak ekran kartı almam gerekiyor pek bi bilgim yok dediğim gibi ,bütçem 400-500 TL
İkinci el GTX 750 Ti bakabilirsiniz, 300 Watt bir PSU'da çalışacak kadar az güç tüketiyor.

bu arada bu DDR olayı ne oluyor anakartım ddr3 ,DDR 5 takamazmıyım yani
Öyle bir şey yok, çıkarın onu aklınızdan. Anakartınızın bellek sürümü ile takacağınız ekran kartının bellek sürümü alakasızdır.

Asus GTX660 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 192Bit bu ekran kartını buldum PSU yeterli olurmu?
Darboğaz olur, bir de güç kullanımı GTX 660'ın daha yüksek bu yüzden PSU'nuz ile ilgili bir sıkıntı çıkabilir. Zaten GTX 660 ile GTX 750 Ti arasında da ahım şahım bir fark yok, tabii ki GTX 660 daha iyi ama GTX 750 Ti da düşünülebilir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Darboğaz olur, bir de güç kullanımı GTX 660'ın daha yüksek bu yüzden PSU'nuz ile ilgili bir sıkıntı çıkabilir. Zaten GTX 660 ile GTX 750 Ti arasında da ahım şahım bir fark yok, tabii ki GTX 660 daha iyi ama GTX 750 Ti da düşünülebilir.
15 sene önceki bir anakarta 2080ti taksak çalışır mı ?

darboğaz olmaması için ne yapılabilir ? önerebileceğin bişey varmı ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi düşünüyorum ve ileriye dönük parçalar yazarmısın pek bi bilgim yok sanada zahmet oldu kusura bakma

darboğaz olmaması için ne yapılabilir ? önerebileceğin bişey varmı ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi düşünüyorum ve ileriye dönük parçalar yazarmısın pek bi bilgim yok sanada zahmet oldu kusura bakma
Eğer yakın zamanda işlemci değiştireceksen GTX 660'ı alıp şu anki işlemcinle idareten kullanabilirsin. İleriye dönük bir şey yazamam çünkü nereden baksan 7-8 yıllık sistem, daha ne kadar ileriye döndürebilirim ki :D. Ayrıca zahmet olmadı efendim, bu forumun amacı bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,806
Üyeler
189,328
Son üye
yoklama
Geri