DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Tek modül 32GB çok az model var zaten. Trident’lere bakın.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ve bu kadar yazacak kadar değer verdiğiniz içinUnreal ve unity oyun motorları en fazla tercih edilen motorlar. Bunların arasında sonuç bakımından hiçbir fark yok. Şu şekilde açıklayayım; 2+6+7=15 bu UE olsun. 3+8+4=15 buda unity. İkisininde sonucu aynı ama gidiş yolları farklı. Birbirlerine göre artıları ve eksileri var. Arayüzünü beğendiğini seç derim ben. Evet ikiside bedava. Unity sadece oyun başlangıcında ve bitiminde kendi logosunu koyuyor diye biliyorum. Ayrıca kendini geliştirmek için bir oyun yapacaksan %5'e takılma sana zaten bir çok iş teklifi gelir en kötü portföyün dolu gözükür. Çekirdek hızı konusuna gelicek olursak pek bir bilgim yok ancak SSD, ve ekran kartı önemli. Ayrıca 3D sektörüne girince realtime render diye bir kavram öğreneceksin. Teknoloji çok ilerledi artık beklemeden render alınıyor hatta proje içinde bile anlık olarak render alınabiliyor. Kafanı pek yorma o yüzden. 1660 super seviyesinde bir ekran kartı seni oyun sektöründe en az 4 yıl idare eder. işlemci olarakta R5 ..... alabilirsin ryzen işlemciler uygun fiyatlı. Overclok yapmanı önermem çünkü yeri geliyor bir render iyi seviye bir ekran kartıyla bile 13-14 saate render alıyor. 13-14 saat overclok yaparsan anakartın ciddi zararlar görebilir. benim önerim r5 2600x + asus b450+ gtx 1660 super bunlara 16ram+okuma yazması iyi bnir ssd takarsan seni çok rahat ettirir.
Öncelikle iyi günler arkadaşlar umarım keyifler yerindedir. Bilgisayarımı genellikle edit ve render için kullanıyorum. Yaptığım işlerde daha hızlı olabilmek için ram almaya karar verdim. Anakartım ASUS ROG STRIX B450-F modelinde. Anakartıma uygun 32 GB tek slot ram önerilierinizi bekliyorum. İyi günler...