Çözüldü✓ Anakartımda BLUETOOTH var mı ?

emirVici

80+
Reaksiyon skoru
7

bu anakartı aldım. tüm özelliklere basınca vatanın sitesinden bluetooth - var olarak gözüküyor ama diger sitelerde bir bilgi bulamadım

nasıl anlarım

sanirsam yok benim mesela kasanin arkasinda 2 tane anten var wifi ve Bluetooth icin sen de var mi

sanirsam yok benim mesela kasanin arkasinda 2 tane anten var wifi ve Bluetooth icin sen de var mi
ben wifi özellikli olanı almadım fakat attıgım linkten aldım ve baktıgınızda bluetooth özelligi var olarak gözüküyor ve asusun siteisnde de söyle bir yazı var : Yalnızca ASUS anakartlarda bulunan yapay zeka (AI) destekli gürültü engelleme özelliğine sahip mikrofonlar 3,5 mm, USB veya Bluetooth ile bağlanabiliyo

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22.4 KB · Hit: 113
Yalnızca ASUS anakartlarda bulunan yapay zeka (AI) destekli gürültü engelleme özelliğine sahip mikrofonlar 3,5 mm, USB veya Bluetooth ile bağlanabiliyo

bune anlama geliyor acaba çözemedim ne demek istiyor burda
Bluetooth aparatı var alıyorsun onu anakarta bağlayıp kullanabilirsin

bu anakartı aldım. tüm özelliklere basınca vatanın sitesinden bluetooth - var olarak gözüküyor ama diger sitelerde bir bilgi bulamadım

nasıl anlarım
Rog strix anakartta wifi ve Bluetooth olmaması saçma olurdu tabii kide vardır

ama ben wifi özellikle olanı almadım normal F olanı aldım ve özelliklerde bluetooth var wifi yok yazıyor cozemedim
Asusun sitesinden bluetooth chipset driverı var mı diye bakın elinizdeki anakart için

nasıl anlarım
hayır yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rog strix anakartta wifi ve Bluetooth olmaması saçma olurdu tabii kide vardır
ankart wifi model değil hocam bu anakartta bt/wifi yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Reav
Konu sahibi kardeşim asusun sitesine gir modele bak , girip baktım yok dedim halâ burada insanları meşgul ediyorsun,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,679
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri