Bunun için direkt BIOS'a da girebilirsin Boot menüsünü de kullanabilirsin.HDD yi nerden seçeceğim bi bölümü var mı?
Boot menüsüne F8 tuşu ile girebilirsin. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e bas.Asus Prime H310M-K R2.0 Intel H310 Soket 8.-9 Nesil 1151 DDR4 2666mhz
sağolunBoot menüsüne F8 tuşu ile girebilirsin. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e bas.
boot a girince direk depolamaları gösteren menü çıktı eğer hdd yi takarsam hep boot menüsü çıkacak mı yoksa ssd den mi devam edicek?Boot menüsüne F8 tuşu ile girebilirsin. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e bas.
Tam olarak anlayamadım. HDD bilgisayarda takılı değil mi?sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
boot a girince direk depolamaları gösteren menü çıktı eğer HDD yi takarsam hep boot menüsü çıkacak mı yoksa ssd den mi devam edicek?
daha takmadım ama takacağım. ssd de de windows 10 var hdd de de windows 10 varTam olarak anlayamadım. HDD bilgisayarda takılı değil mi?
HDD takılıysa ve HDD'yi seçersen bundan sonra bilgisayar öncelikli olarak HDD'deki işletim sistemi ile açılır.
windows u ssd den açacağımTam olarak anlayamadım. HDD bilgisayarda takılı değil mi?
HDD takılıysa ve HDD'yi seçersen bundan sonra bilgisayar öncelikli olarak HDD'deki işletim sistemi ile açılır.
Yanlış bilmiyorsam bu durumda bilgisayar açılırken her seferinde hangisiyle açılacağını soracaktır.daha takmadım ama takacağım. ssd de de windows 10 var HDD de de windows 10 var
başka ve son sorum bunu herhangi bir hdd girişine takabilirmiyim sata 2 sata 3 olması fark eder mi?Yanlış bilmiyorsam bu durumda bilgisayar açılırken her seferinde hangisiyle açılacağını soracaktır.
Ancak Boot menüsünden HDD'yi seçtikten sonra sormaya da bilir, deneyerek görmekte fayda var.
Herhangi birine takabilirsin. Sata 2 sata 3'e göre daha yavaştır ancak sata 3 anakarta sata 2 HDD takabilirsin, aynı şekilde sata 2 anakarta sata 3 HDD de takilabilir.başka ve son sorum bunu herhangi bir HDD girişine takabilirmiyim sata 2 sata 3 olması fark eder mi?