anakartımda boot menüsü hangi tuş?

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
boot menüsüne hangi tuş ile girebilirim?

Bilgisayar açılırken bir yerlerde yazar. Büyük ihtimalle F12'dir.

Genelde del veya F12 tuşu oluyor. Anakartının marka modeli ne?

Boot menüsüne F8 tuşu ile girebilirsin. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e bas.
sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boot menüsüne F8 tuşu ile girebilirsin. Bilgisayar açılırken sürekli F8'e bas.
boot a girince direk depolamaları gösteren menü çıktı eğer hdd yi takarsam hep boot menüsü çıkacak mı yoksa ssd den mi devam edicek?

Son düzenleme:
sağolun

boot a girince direk depolamaları gösteren menü çıktı eğer HDD yi takarsam hep boot menüsü çıkacak mı yoksa ssd den mi devam edicek?
Tam olarak anlayamadım. HDD bilgisayarda takılı değil mi?
HDD takılıysa ve HDD'yi seçersen bundan sonra bilgisayar öncelikli olarak HDD'deki işletim sistemi ile açılır.

HDD takılıysa ve HDD'yi seçersen bundan sonra bilgisayar öncelikli olarak HDD'deki işletim sistemi ile açılır.
daha takmadım ama takacağım. ssd de de windows 10 var hdd de de windows 10 var

windows u ssd den açacağım

daha takmadım ama takacağım. ssd de de windows 10 var HDD de de windows 10 var
Yanlış bilmiyorsam bu durumda bilgisayar açılırken her seferinde hangisiyle açılacağını soracaktır.
Ancak Boot menüsünden HDD'yi seçtikten sonra sormaya da bilir, deneyerek görmekte fayda var.

Yanlış bilmiyorsam bu durumda bilgisayar açılırken her seferinde hangisiyle açılacağını soracaktır.
Ancak Boot menüsünden HDD'yi seçtikten sonra sormaya da bilir, deneyerek görmekte fayda var.
başka ve son sorum bunu herhangi bir hdd girişine takabilirmiyim sata 2 sata 3 olması fark eder mi?

başka ve son sorum bunu herhangi bir HDD girişine takabilirmiyim sata 2 sata 3 olması fark eder mi?
Herhangi birine takabilirsin. Sata 2 sata 3'e göre daha yavaştır ancak sata 3 anakarta sata 2 HDD takabilirsin, aynı şekilde sata 2 anakarta sata 3 HDD de takilabilir.

Geri