Dün sabah 8 den 19a kadar edit yaptım kafamda murat kavurma memeleri dönüyorgözümde canlandı
blutututuDün sabah 8 den 19a kadar edit yaptım kafamda murat kavurma memeleri dönüyor
Blututurabi dayblutututu
ne turabimiBlututurabi day
Hocam neyse adamın konuyu trolle çevirdik durduralımne turabimi
işlemcin ne kankamBluetooth olan, çift slot ssd, 4 kanal ram slotlu anakart lazım ve msi b650m-b anakartımı(eskianakartım) kaça satarım? Önereceğiniz anakart fazla pahalı bişey olmasın. Ayrıca 2 tb ssd lazım önerilenizi bekliyorum. Anakart için bütçem 7 civarı, ssd içinse 4-5 arası. Ekstra bir soru olarak 4x8 cigabayt ram çift kanal performansı sergiler mi, arıza yapar mı?
b450 kullanıyorum demişsin am4 anakart seçtimAsus Prime B550M-A WİFİ 2 VE MSI B550M PRO-VDH dediklerinizden anladığım kadar bunlar sizin için uygun
pardon b450 diye okudum b650 imişAsus Prime B550M-A WİFİ 2 VE MSI B550M PRO-VDH dediklerinizden anladığım kadar bunlar sizin için uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:
b450 kullanıyorum demişsin am4 anakart seçtim
ssd 1 tb mı olcak7500f ryzen
arıza yapmaz ramler çok farkta olmaz ama boştan yere 2 slot kapatırsın eğer bütçe çıkarsa 2x16 alman daha iyidirBluetooth olan, çift slot ssd, 4 kanal ram slotlu anakart lazım ve msi b650m-b anakartımı(eskianakartım) kaça satarım? Önereceğiniz anakart fazla pahalı bişey olmasın. Ayrıca 2 tb ssd lazım önerilenizi bekliyorum. Anakart için bütçem 7 civarı, ssd içinse 4-5 arası. Ekstra bir soru olarak 4x8 cigabayt ram çift kanal performansı sergiler mi, arıza yapar mı?
baya düzelttim