Neresinden bakacağım onun?cpu-z kullanarak öğrenebilirsin.
Nerden öğreniyorsunuz?DDR3 destekliyor ayrıca öğrenmek için Aida64 veya CPU-Z kullanabilirsin.
sadece DDR değil yeni takılan ram mhz cl ve çipini doğru seçin ki sorun yaşama ihtimaliniz olmasınBir laptobum var eski olduğu için ram taktırayım dedim ama anakart kaç DDR destekliyor bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim PC: Dell İnspiron 5520
Anakart: Dell Inc. OXWH1P
İnternetten modelini yazarak araştırdım ve buldum siz Aida64 veya CPU-Z kullanabilirsiniz.Neresinden bakacağım onun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden öğreniyorsunuz?
cpu-z programını çalıştır. üstte memory sekmesine tıkla. sol üstte yazıyor.Neresinden bakacağım onun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden öğreniyorsunuz?
https://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-impact-black-16gb-2x8gb-1600mhz-ddr3-notebook-ram-hx316ls9ibk2-16-p-BD304933?magaza=Elmacık Sağolun bu ramler uyumlu olur mu?İnternetten modelini yazarak araştırdım ve buldum siz Aida64 veya CPU-Z kullanabilirsiniz.
CPU-Z yeri
Alıntıyı görüntüle
Emin değilim bu ramler kit anakartınızda iki tane boş slot var mı?
Laptop ramleri hakkında bilgim yok maalesef biraz araştırmalısın.Anakartta 2 tane slot var diye biliyorum birinde 4gb ram var onu çıkartacağım zaten
bence fazla masraf yapma. elindeki neyse aynısından 1 tane daha al. sonuçta laptop eski. hardcore oyun oynamayacaksın. toplamda 8gb yeter de artar. 16 olmasının hiç bir esprisi yok eski bir sistemde.Anakartta 2 tane slot var diye biliyorum birinde 4gb ram var onu çıkartacağım zaten