Neler Yeni

Yardım Anakartımın vidaları tam oturmuyor yardımcı olur musunuz?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erdem
Kafam Lian Li 205m
Anakartım B650 M K
Anakarrım kasaya oturuyor her şey Oky
Ama problem şu ki yükseltme vidaların üstüne koyunca anakartı Vida lamak istediğimde yarı da takılıyor ve daha fazla sıkılmıyor naısl çözcem bu sorunu yardım edin

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
Kafam Lian Li 205m
Anakartım B650 M K
Anakarrım kasaya oturuyor her şey Oky
Ama problem şu ki yükseltme vidaların üstüne koyunca anakartı Vida lamak istediğimde yarı da takılıyor ve daha fazla sıkılmıyor naısl çözcem bu sorunu yardım edin
yarıda takılıyormu yoksa dönmeye devam ediyor fakat ilerlemiyor mu eğer takılıyorsa sorunsuz kullanabilirsiniz dönmeye devam ediyorsa yanında yolladıkları vidada problem olabilir. ( başıma denk gelmişti ekran kartının vidalarını kendim uydurmak zorunda kalmıştım :D )

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yarıda takılıyormu yoksa dönmeye devam ediyor fakat ilerlemiyor mu eğer takılıyorsa sorunsuz kullanabilirsiniz dönmeye devam ediyorsa yanında yolladıkları vidada problem olabilir. ( başıma denk gelmişti ekran kartının vidalarını kendim uydurmak zorunda kalmıştım :D )
Hocam yarıda takılıyor
Hepsini taktım vidaların bi havaya kaldırayım dedim anakart da oynuyor ne yapcam vidaları tam sıkmam lazım

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
Hocam yarıda takılıyor
Hepsini taktım vidaların bi havaya kaldırayım dedim anakart da oynuyor ne yapcam vidaları tam sıkmam lazım
hocam pul yardımı ile falan tutturun dicem ama problem yaratma riski olabilir sorun kasada mı yoksa ana karta mı onu da çözmek lazım fakat lian li süper bir markadır kasalık bir sorun olduğunu düşünmüyorum acaba aldığınız kasanın matx desteği olmayabilir mi ?

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erdem
hocam pul yardımı ile falan tutturun dicem ama problem yaratma riski olabilir sorun kasada mı yoksa ana karta mı onu da çözmek lazım fakat lian li süper bir markadır kasalık bir sorun olduğunu düşünmüyorum acaba aldığınız kasanın matx desteği olmayabilir mi ?
Kasa matx kasa hocam fotoğraf atacam bir dakika fikrinizi almam lazım 1 gündür uğraşıyorum

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erdem
Screenshot_2025-02-22-20-54-17-370_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2025-02-22-20-54-15-351_com.miui.gallery.jpg

Fark ettiyseniz vida yarı takılı kalmış bu işlem bütn vida lar da geçerli hepsi böyle kaldı daha fazla sıkamıyorum nasıl bir çözüm yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

atın hocam bekliyorum.
Sorun çıkarır mı böyle kullansam olurmu

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fark ettiyseniz vida yarı takılı kalmış bu işlem bütn vida lar da geçerli hepsi böyle kaldı daha fazla sıkamıyorum nasıl bir çözüm yapmam lazım

hocam ekran kartı sabitse ve sadece 1 vidası böyleyse sorun çıkacağını sanmıyorum fakat 10-15cm lik ekran kartı tutucağı satın alıp ana kartı onunla desteklerseniz hiç sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
921
İsim
Dr Luciano
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

onlar anakart vidası değil. çapı büyük olduğu için olmuyor. daha fazla zorlarsan pcb ye zarar verirsin...
daha ince vida olmalı kasa vidaları içinde...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-22 210744.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-22 210744.png
    34.2 KB · Hit: 8

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bay fahare
Yanlış vida kullanıyorsum muhtmelen yeni kasların çoğu küçük vida kullanıyor içindeki diğer vidaları dene çıkmazsa zorlama anakarta zarar verirsin en son sabitleyince dönersin (vidalar benim bı konumda vardı bakmak istersen)

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Erdem
hocam ekran kartı sabitse ve sadece 1 vidası böyleyse sorun çıkacağını sanmıyorum fakat 10-15cm lik ekran kartı tutucağı satın alıp ana kartı onunla desteklerseniz hiç sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Bunlar var hocam

Yanlış vida kullanıyorsum muhtmelen yeni kasların çoğu küçük vida kullanıyor içindeki diğer vidaları dene çıkmazsa zorlama anakarta zarar verirsin en son sabitleyince dönersin (vidalar benim bı konumda vardı bakmak istersen)
IMG_20250222_210905.jpg

Bunlar var hocam

IMG_20250222_210905.jpg

Bunlar var hocam

onlar anakart vidası değil. çapı büyük olduğu için olmuyor. daha fazla zorlarsan pcb ye zarar verirsin...
daha ince vida olmalı kasa vidaları içinde...
Nerden bulcam hocam bunaları peki

Ekler

• IMG_20250222_210905.jpg
    IMG_20250222_210905.jpg
    3 MB · Hit: 5

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Onur