Neler Yeni

Anakartımın Wifi adaptörü ile internet çok yavaş

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Anakartı taktığımdan beri bu sorunu yaşıyorum ama kablosuz adaptörü kapatıp telefondan usb tethering ile evin internetine bağlayınca hız değeri normale dönüyor.
Ayriyetten denemek için telefondan mobil veri ile kablosuz internet paylaşımını açtım ve 5ghz açıkken hiç kayıp olmuyor ama 2.4'de iken kayıp çok fazla oluyor, acaba neden olabilir ve nasıl çözülebilir?
NOT: Anakarta gömülü ax200 çipsetli kablosuz ağ adaptöründe bu sorunu yaşıyorum.
@alpolojix / Leroxy

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Ağ adaptörünün driverları kurulu mu?

Ariseks

80+ Gold
Anakartı taktığımdan beri bu sorunu yaşıyorum ama kablosuz adaptörü kapatıp telefondan usb tethering ile evin internetine bağlayınca hız değeri normale dönüyor.
Ayriyetten denemek için telefondan mobil veri ile kablosuz internet paylaşımını açtım ve 5ghz açıkken hiç kayıp olmuyor ama 2.4'de iken kayıp çok fazla oluyor, acaba neden olabilir ve nasıl çözülebilir?
NOT: Anakarta gömülü ax200 çipsetli kablosuz ağ adaptöründe bu sorunu yaşıyorum.
@alpolojix / Leroxy
Galiba o artık aktif olmuyordu @LordHasan

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
telefonu bağlayıp denedin mi hiç? onda da mı çok yavaş onu öğren. ona göre bir çıkarım yapabiliriz. eğer telefonun wifisi ile bağlandığında da sıkıntı varsa modemde sıkıntı. eğer telefonun wifisi ile bağlandığında sıkıntı yoksa wifi adaptöründe sıkıntı vardır

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
telefonu bağlayıp denedin mi hiç? onda da mı çok yavaş onu öğren. ona göre bir çıkarım yapabiliriz. eğer telefonun wifisi ile bağlandığında da sıkıntı varsa modemde sıkıntı. eğer telefonun wifisi ile bağlandığında sıkıntı yoksa wifi adaptöründe sıkıntı vardır
Dediğinize göre adaptör sorunlu ama 5ghz internette sorun çıkarmıyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular