gtx960 uyumlu mudur peki hocam?GTX 750Ti -Sapphire R7 260X gibi kartlar
Dostum benim Bi tanıdığıma radeon 200 serisi taktılar sistem bunun aynısı sayılır cs de 70 fps felan verdi düşükte normal miGTX 750Ti -Sapphire R7 260X gibi kartlar
Belki uyumlu olma ihtimali var ama diğer arkadaşlar da fikir sunarsa güzel olurgtx960 uyumlu mudur peki hocam?
1050ti 4 gb değil mi hocam 1050 2gbDostum anakartların PCI girişleri çok standartlaştığından neredeyse her türlü ekran kartını takabilirsin ancak burda asıl sorulması gereken "işlemcim hangi ekran kartını beslemeye yeter?" Onu da arkadaş cevaplamış aslında, GTX1050 4gb'a kadar besler diye düşünüyorum. Aklında bir ekran kartı varsa bu işlemciyle muhtemelen test videosu çeken vardır bulabilirsin youtube'da
Birisi şöyle Bi set koymuş hocam arkadaşa güzel gidebilir belki biraz pazarlık felan 2. Parçayı almazsa güzel oluro bütçeyle daha iyi bir psu alıp gtx960 2gb takabilirsin
parçalar güzel fakat aşırı pahalı gtx 960 2 gb 450 tl max 500w power ise 200 tl alınabilirBirisi şöyle Bi set koymuş hocam arkadaşa güzel gidebilir belki biraz pazarlık felan 2. Parçayı almazsa güzel olur
teşekkürler hocamDostum anakartların PCI girişleri çok standartlaştığından neredeyse her türlü ekran kartını takabilirsin ancak burda asıl sorulması gereken "işlemcim hangi ekran kartını beslemeye yeter?" Onu da arkadaş cevaplamış aslında, GTX1050 4gb'a kadar besler diye düşünüyorum. Aklında bir ekran kartı varsa bu işlemciyle muhtemelen test videosu çeken vardır bulabilirsin youtube'da
O zaman arkadaş böyle bir sistem bulursa kaçırmasın uygun fiyata 600e pazarlık ile belki kapatırparçalar güzel fakat aşırı pahalı gtx 960 2 gb 450 tl max 500w power ise 200 tl alınabilir
bende gtx960 düşünüyorum ama işlemcim besler mi bilemedimo bütçeyle daha iyi bir psu alıp gtx960 2gb takabilirsin