Neler Yeni

Anakartımla işlemcim uyumlu mu

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
İtopyadan tek tek parça topladıysanız kesinlikle fahiş fiyattan alıyorsunuzdur.Bütçenizi,peşin ya da taksit ile alınacağını ve pc ile amacınızı belritirseniz sevinirim
Peşin alıcam bütçem maksimum 60k kasa için toplanmış almam lazım toplamayı bilmiyorum oyun için alıcam

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bir de arkadaşın dediği gibi İtopya'dan o şekilde tek tek topladıysan aşırı pahalıya alıcaksındır sistemi.

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
Olmazda sen intel alma sıfırdan bir sistem alıyorsan. Özellikle sadece oyun için alıyorsan. Sebebi anakartının ölü soket olması yani ileri de yeni çıkacak işlemcileri takamayıp anakartta değiştireceksin.
Amd ne önerirsin o fiyata

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,003
İsim
Emir
Peşin alıcam bütçem maksimum 60k kasa için toplanmış almam lazım toplamayı bilmiyorum oyun için alıcam
Çok hard core oynamayacak iseniz bu fiyata
5 7500f+7800xt ikilisi bir sistem alınır.Yanına da 2k monitör uzun vadede işinizi görür.Hem monitör+sistem maks 50k tutar.

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
Olmazda sen intel alma sıfırdan bir sistem alıyorsan. Özellikle sadece oyun için alıyorsan. Sebebi anakartının ölü soket olması yani ileri de yeni çıkacak işlemcileri takamayıp anakartta değiştireceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok hard core oynamayacak iseniz bu fiyata
5 7500f+7800xt ikilisi bir sistem alınır.Yanına da 2k monitör uzun vadede işinizi görür.Hem monitör+sistem maks 50k tutar.
Hocam sistem atabilirmisin monitörsüz 60k ya kadar çıkabilir ama max 60 bulamıyorum çünkü kendim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Screenshot_20241206-125013_Chrome.jpg

Özelleştirmeleri de şu şekilde yaptım. Soğutucu gerekicek istersen Thermalright Peerlees Assassin alabilirsin, istersen sıvı soğutucu alabilirsin. Fakat ayrı almanı tavsiye edicem onları çünkü zaten montajsız geliyor hem soğutucular hem ekran kartı, onların montajını sen yapıcaksın.

Ha daha güzel sistem de olabilir ama Game Garaj'a girdim bunu gördüm iki kurcaladım iyi gibi geldi bana. Beğenmezsen ya da soru işaretin olursa bildir başka bakarız.

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan

Alıntıyı görüntüle

Özelleştirmeleri de şu şekilde yaptım. Soğutucu gerekicek istersen Thermalright Peerlees Assassin alabilirsin, istersen sıvı soğutucu alabilirsin. Fakat ayrı almanı tavsiye edicem onları çünkü zaten montajsız geliyor hem soğutucular hem ekran kartı, onların montajını sen yapıcaksın.

Ha daha güzel sistem de olabilir ama Game Garaj'a girdim bunu gördüm iki kurcaladım iyi gibi geldi bana. Beğenmezsen ya da soru işaretin olursa bildir başka bakarız.
1733479254114.png

böyle yaptım bende işlemciyi bi üstü yaptım bide sıvı soğutucu ekledim kasa ne bu arada yazmıyo ama

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Alıntıyı görüntüle
böyle yaptım bende işlemciyi bi üstü yaptım bide sıvı soğutucu ekledim kasa ne bu arada yazmıyo ama
O sıvı soğutucu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Aynı şekilde işlemciyi de x model yapmaya gerek var mı ? Performans farkı çok oluyor mu ? Bilmiyorum malesef. Performans farklarına Youtube üzerinden bakıp karar verebilirsin. Bütçe yeterliliği dehilinde bu arada işlemciyi Ryzen 5 9600x yapılabilir mi onu da güzelce araştırmak lazım. Bi Youtube'dan vaktin varsa incele istersen hepsini. Kasa da kasa/güç kaynağı yazan yerde belirtilmiş. FSP CMT591M 750W yazan yerde.

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
O sıvı soğutucu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Aynı şekilde işlemciyi de x model yapmaya gerek var mı ? Performans farkı çok oluyor mu ? Bilmiyorum malesef. Performans farklarına Youtube üzerinden bakıp karar verebilirsin. Bütçe yeterliliği dehilinde bu arada işlemciyi Ryzen 5 9600x yapılabilir mi onu da güzelce araştırmak lazım. Bi Youtube'dan vaktin varsa incele istersen hepsini. Kasa da kasa/güç kaynağı yazan yerde belirtilmiş. FSP CMT591M 750W yazan yerde.
abi böyle bişey buldum bide ama nası sence
1733480487661.png

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,003
İsim
Emir

Hocam sistem atabilirmisin monitörsüz 60k ya kadar çıkabilir ama max 60 bulamıyorum çünkü kendim
Hangi oyunlari oynuyorsunuz?7800xt ve 5 7500f hayli hayli yeter.Kalan bütceyle ekipmana harcarsınız diye dusunuyorum.Butce varsa daha cok ekipmana yatirim yaparsiniz

Top Bottom