Anakart ddr4 ram ddr5 takılmaz artı işlemci anakarta fazla gibi onun yerine b660 alırsanız bütçe artmış olurgigabyte b760m ds3h ddr5 7600mhz i712700 uyumlu olurmu
Direkt sistem topluyorum anakartta ddr5 yazıyo ama nası takamıyorum ya da taksam ne olurAnakart ddr4.Ddr5 ramleri anakarta takamazsınız.Anakattınıza işlemci ve ram mi alıyorsunuz
ddr4 farklı bir soket çünkü ddr5 ram alıp takabilirsinizDirekt sistem topluyorum anakartta ddr5 yazıyo ama nası takamıyorum ya da taksam ne olur
ddr4 farklı bir soket çünkü ddr5 ram alıp takabilirsiniz
Sistem topluyorsanız neden intel alıyorsunuz?Direkt sistem topluyorum anakartta ddr5 yazıyo ama nası takamıyorum ya da taksam ne olur
ekran kartı ile ramin uyumluluğu diye bir şey yok kullanabilirsinizGSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V Siyah Dual Kit Ram tam bu sıkıntı olur mu anakartla
Mesaj otomatik birleştirildi:
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB 6000MHz CL30 DDR5 1.35V Siyah Dual Kit Ram Bu ramler olmazmış ekran kartına
Daha önce sordum forumda cevap alamadım sistem tavsiyesi hepsi bu fiyata daha iyi alınır diyip sistem atmadı nası sizceSistem topluyorsanız neden intel alıyorsunuz?
İtopyadan tek tek parça topladıysanız kesinlikle fahiş fiyattan alıyorsunuzdur.Bütçenizi,peşin ya da taksit ile alınacağını ve pc ile amacınızı belritirseniz sevinirimDaha önce sordum forumda cevap alamadım sistem tavsiyesi hepsi bu fiyata daha iyi alınır diyip sistem atmadı nası sizce
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sıkıntı olmazmı yani ramlerle anakart bide işlemciyle sıkıntı olurmu i7 12700f varArkadaşlar anakarta neden DDR5 demiş anlamadım. DDR5 ram takabilirsiniz.
Olmazda sen intel alma sıfırdan bir sistem alıyorsan. Özellikle sadece oyun için alıyorsan. Sebebi anakartının ölü soket olması yani ileri de yeni çıkacak işlemcileri takamayıp anakartta değiştireceksin.Sıkıntı olmazmı yani ramlerle anakart bide işlemciyle sıkıntı olurmu i7 12700f var