4+4 şeklinde ise birbirinde ayrılırsan sorun olmaz.Bi sorun olurmu acaba
Evet ayrılıyorayrılabiliyor psu kabloları ayırmayı denedinmi.
Psu 80 plus değil aistem yüksek olmadığı için gerek duymadım hadron marka 500 wayrılabiliyor psu kabloları ayırmayı denedinmi.
80+ sadece verimlilik ile ilgili. Hadron PSU'lar çok kötü. En kısa sürede değiştirin.Psu 80 plus değil aistem yüksek olmadığı için gerek duymadım hadron marka 500 w
Tamam ayır 4pin takEvet ayrılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi sorun çıkarır bana sistem amd a10 7850k 8 gb ram msi a 68hm e33 v2,80+ sadece verimlilik ile ilgili. Hadron PSU'lar çok kötü. En kısa sürede değiştirin.
Bu bahsettiğim psu degistirmesem bi sorun olur muTamam ayır 4pin tak
En basitinden tüm sistem yanar.Ne gibi sorun çıkarır bana sistem amd a10 7850k 8 gb ram msi a 68hm e33 v2,
Bu bahsettiğim psu degistirmesem bi sorun olur mu
Şuanlık olmaz gibi ama hadron sonuçta yeni bir şeyler takarsanız değişin.Ne gibi sorun çıkarır bana sistem amd a10 7850k 8 gb ram msi a 68hm e33 v2,
Bu bahsettiğim psu degistirmesem bi sorun olur mu
Allah'tan kurtulmuş um arkadaşın sistem bu ssd aldık psu su 250w çok dandikti bende boşta duruyor diye kasa ile vercektim satmam ozaman dost kazığı olur kasa corsair carbide 100r + pu psu vercektim 250 ye bütçesi çok yok ben bu psu yu ryzen 5 1600 af gtx 1050 sistemde kullandım bi hafta meğerse canlı bobaymis desenizeŞuanlık olmaz gibi ama hadron sonuçta yeni bir şeyler takarsanız değişin.
Yani çok abartmayalımda, pek güvenilir değil açıkcası.Allah'tan kurtulmuş um arkadaşın sistem bu ssd aldık psu su 250w çok dandikti bende boşta duruyor diye kasa ile vercektim satmam ozaman dost kazığı olur kasa corsair carbide 100r + pu psu vercektim 250 ye bütçesi çok yok ben bu psu yu ryzen 5 1600 af gtx 1050 sistemde kullandım bi hafta meğerse canlı bobaymis desenize
Kullansa sıkıntı olurmu fiyat belli yani 250 tlYani çok abartmayalımda, pek güvenilir değil açıkcası.
Ryzen sistemde oyun falan oynadım çünkü ben yine arkadaşa söyleyerek satarım almak isterse alır letgodan 150 ye alcak olmuş sans eseri bişey sormak için yazdım oda böyle böyle dedi dedim almaYani çok abartmayalımda, pek güvenilir değil açıkcası.