Gif Man
80+ Gold
Yaşıyor Mu ?@crazyreign
Yaşıyor Mu ?@crazyreign
BilememYaşıyor Mu ?
Hocam Işıktan Kastın Bu Kısım Mı ?Anakartım "ASUS TUF B450M-Plus"dur. Armoury Create uygulamasında gözükmüyor. Işığı da yanmıyor anakartın. Nasıl ışığını geri açabilirim?
Galibada yoksa armoury crateden başka ne ayarlanabilir ki?
Diğer Bileşenlerin Aydınlatmasıda OlabilirGalibada yoksa armoury crateden başka ne ayarlanabilir ki?
Anakart ışığından kastı heralde bahsettiğiniz yeridir. Diğer bileşenler olsa öyle yazardıDiğer Bileşenlerin Aydınlatmasıda Olabilir
Uygulamasında Bir Problem Var Gibi , Anakartı Görmüyor Çünkü .
HaklısınAnakart ışığından kastı heralde bahsettiğiniz yeridir. Diğer bileşenler olsa öyle yazardı
Hocam Işıktan Kastın Bu Kısım Mı ?
Öyle İse Revo Uninstaller İle " Armoury Create " Uygulamasını Kaldır , Yeniden Yükle İşe Yarar Büyük İhtimallen .
Bios Üzerindende Kontrol Edilebiliyordur Belkim .
Alıntıyı görüntüle
Evet burası. Bir de bunun üstünde de ışık var. 2 tane ışık yeri var aynı hizada. Tamam hocam. PC'ye geçtiğimde uygulamayı kaldırırım. Yeniden yüklerim.Galibada yoksa armoury crateden başka ne ayarlanabilir ki?
Açık zaten o ayar.Bios üzerinde ayarı vardı onun
Evet burası. Bir de bunun üstünde de ışık var. 2 tane ışık yeri var aynı hizada. Tamam hocam. PC'ye geçtiğimde uygulamayı kaldırırım. Yeniden yüklerim.
Armoury Create'den mouseun ayarını ve ışık kontrolü yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açık zaten o ayar.
Bende Öyle Hatırlıyorum Hocam .Bios üzerinde ayarı vardı onun
Kaldıracağın Uygulamanın Güncellemelerini Niye Kontrol Edeceksin Güncelleme İle Düzelmez Daha Kötü Olur BelkimKaldırmadan önce Armoury Create üzerinden güncellemeleri kontrol edeceğim önce.