soğutucuyu takarken bir aparat gerekiyormuş anakartın kutusundan çıkıyormuş onu bulamıyorum nasıl monte edeceğim ve o parçayı nereden tedarik edebilirim. amd anakart kullanıyorum dark freezer x123 aldım
Ya netten satın alacaksın ya da anakart hurdacılarına bakacaksın.soğutucuyu takarken bir aparat gerekiyormuş anakartın kutusundan çıkıyormuş onu bulamıyorum nasıl monte edeceğim ve o parçayı nereden tedarik edebilirim. amd anakart kullanıyorum dark freezer x123 aldım
asus prime b450mk2anakartin ne senin hangi marka model
asus prime b450mk2
Amd stok fani da anakarttan çıkanlara takiliyor Yeni nesil anakartlarda direkt anakarta monteli oldugundan sorun yasamiyorsunuz Yoksa Peerless assasini de takmak için o anakartin bloğuna ihtiyaciniz var ne alaka Sogutucu aparati ilebu soğutucuyu kim öneriyor size herkes bunu alıyor sonra böyle sorunlar yaşıyor
soğutucunun kutusundan apartları çıkması gerekiyor çıkmıyorsa öyle markaları alıp durmayın
bende alcaktımda düşünüyodum. alınmaz gibi. phantom spirit yerine tercih edicektim. daha uygun diye
Daha uygun diye şu soğutucu alınır.Ben de alacaktım da düşünüyordum. Alınmaz gibi. Phantom spirit yerine tercih edecektim daha uygun diye.
bedavaDaha uygun diye şu soğutucu alınır.
![]()
Game in Game Frozen-II 1x12 CM Auto Rainbow Fanlı Kule İşlemci Fan Fiyatları ve Özellikleri
Game in Game Frozen-II 1x12 CM Auto Rainbow Fanlı Kule İşlemci Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
onla oluyor mu internetteki videolarda farklı gösteriyorlarbenim anakart aynısı lee
zaten takılı anakartin altına denk gelen siyah aparat varya 4 delikli
Amd stok fani da anakarttan çıkanlara takiliyor Yeni nesil anakartlarda direkt anakarta monteli oldugundan sorun yasamiyorsunuz Yoksa Peerless assasini de takmak için o anakartin bloğuna ihtiyaciniz var ne alaka Sogutucu aparati ile