Neler Yeni

Anakartın kutusunu bulamıyorum yeni soğutucu aldım

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa Yıldız
soğutucuyu takarken bir aparat gerekiyormuş anakartın kutusundan çıkıyormuş onu bulamıyorum nasıl monte edeceğim ve o parçayı nereden tedarik edebilirim. amd anakart kullanıyorum dark freezer x123 aldım

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
soğutucuyu takarken bir aparat gerekiyormuş anakartın kutusundan çıkıyormuş onu bulamıyorum nasıl monte edeceğim ve o parçayı nereden tedarik edebilirim. amd anakart kullanıyorum dark freezer x123 aldım

bu soğutucuyu kim öneriyor size herkes bunu alıyor sonra böyle sorunlar yaşıyor

soğutucunun kutusundan apartları çıkması gerekiyor çıkmıyorsa öyle markaları alıp durmayın

Bünyamina

80+ Platinum
Ya netten satın alacaksın ya da anakart hurdacılarına bakacaksın.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
anakartin ne senin hangi marka model

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
bende alcaktımda düşünüyodum. alınmaz gibi. phantom spirit yerine tercih edicektim. daha uygun diye

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
SERHAT BOZBAYIR
bu soğutucuyu kim öneriyor size herkes bunu alıyor sonra böyle sorunlar yaşıyor

soğutucunun kutusundan apartları çıkması gerekiyor çıkmıyorsa öyle markaları alıp durmayın
Amd stok fani da anakarttan çıkanlara takiliyor Yeni nesil anakartlarda direkt anakarta monteli oldugundan sorun yasamiyorsunuz Yoksa Peerless assasini de takmak için o anakartin bloğuna ihtiyaciniz var ne alaka Sogutucu aparati ile

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
bende alcaktımda düşünüyodum. alınmaz gibi. phantom spirit yerine tercih edicektim. daha uygun diye

niye kampanyalarla daha ucuza geliyor ben aldım dün kargom geldi çok güzel soğutucu

850 tl

Bünyamina

80+ Platinum
Ben de alacaktım da düşünüyordum. Alınmaz gibi. Phantom spirit yerine tercih edecektim daha uygun diye.
Daha uygun diye şu soğutucu alınır.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
ahmet
Amd stok fani da anakarttan çıkanlara takiliyor Yeni nesil anakartlarda direkt anakarta monteli oldugundan sorun yasamiyorsunuz Yoksa Peerless assasini de takmak için o anakartin bloğuna ihtiyaciniz var ne alaka Sogutucu aparati ile

soğutucu aparatı diyor anakart aparatı demiyor tabii ki soğuğunun kutudan çıkacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,922
Üyeler
172,303
Son üye
eusjjsdkf
Top Bottom