Arkadaşın kartı PCI-e x8 olmaz mı?Tabii ki takılır dostum.
Takacağın anakartta PCIe x16 slotu var, takacağın ekran kartı da PCIe x16 ise takarsın, ki artık PCIe x16 olmayan ekran kartı bulman biraz imkansız.
Aslında o iş öyle olmuyor. Çoook eski anakartlarda AGP varEvet her anakarta her ekran kartı takılır.
Mesela bu
anakarta
Alıntıyı görüntüle
Bu ekran kartını takabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Benimkinde var.Aslında o iş öyle olmuyor. Çoook eski anakartlarda AGP var
İleri dönük performans düşüşü yaşarsın ama x16' ya x8 takmak. Muhtemelen takılabilir.Arkadaşın kartı PCI-e x8 olmaz mı?
Slotun kendisi x16 ise gerek boyut olarak x8 olsun gerek de elektriksel olarak x8 olsun sorun olmaz, ama x8 olarak çalışır .Arkadaşın kartı PCI-e x8 olmaz mı?
Bende takılacağını düşünüyorum. PCI-e uyumlu olduğu sürece bir sorun olmaz.İleri dönük performans düşüşü yaşarsın ama x16' ya x8 takmak. Muhtemelen takılabilir.
x1 takıp mining yapanlar vardıBende takılacağını düşünüyorum. PCI-e uyumlu olduğu sürece bir sorun olmaz.
Bende takılacağını düşünüyorum. PCI-e uyumlu olduğu sürece bir sorun olmaz.
Zaten x16'da olsa x8'de olsa kart x8 olduğu için performans düşüşü olacağını sanmıyorum. Çünkü kartın potansiyeli x8.Slotun kendisi x16 ise gerek boyut olarak x8 olsun gerek de elektriksel olarak x8 olsun sorun olmaz, ama x8 olarak çalışır .