Yardım Anakartta argb giriş yok bunu nereye takacağım

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Anakartımda argb giriş yok ancak fanlar argb bunu nereye takacağım ve bu halde fanlar çalışır mı
1000000595.jpg

rgb girişin yoksa arg kontrolcü alarak kullanacaksın kankam
Argb kontrol etmeden sadece standart modda çalışamazlar mı argb kontrolcüyü daha sonra almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Efendim

Kasa rajintek arcadia 3 ms4

arg desteklemeyen anakartlarda sadece CPU girişi oluyor kanka yanı ışığını yakman için başka güç soketi varsa dene ama renk vs değiştiremezsin sabit yanar elindeki ne muhtemelen kule soğutucu felan aldın sanırım fan ve rgb girişi yapmak istiyorsun?

o elindeki soketi cpu fan girişine bağlıyorsun

diğer soketi ne yazikki (anakartin desteklemiyorsa) kontrolcü daha mantıklı seçenektir
argb olmasi icin argb baglantisi olmasi lazim bu guc baglantisi fanlardan gelen baska uc yok mu

arg desteklemeyen anakartlarda sadece CPU girişi oluyor kanka yanı ışığını yakman için başka güç soketi varsa dene ama renk vs değiştiremezsin sabit yanar elindeki ne muhtemelen kule soğutucu felan aldın sanırım fan ve rgb girişi yapmak istiyorsun?

o elindeki soketi cpu fan girişine bağlıyorsun

diğer soketi ne yazikki (anakartin desteklemiyorsa) kontrolcü daha mantıklı seçenektir
Anakartım asrock b550 hdv anakart şurada CHA fan yazan yere taksam çalışır mı
1000000596.jpg

argb olmasi icin argb baglantisi olmasi lazim bu guc baglantisi fanlardan gelen baska uc yok mu
Kanka benim için şimdilik çalışsa yeter bunu nereye takıcam argb kontrolcüyü daha sonra alıcam

Bahsettiğiniz şey bu mu
Anakartım asrock b550 hdv anakart şurada CHA fan yazan yere taksam çalışır mıAlıntıyı görüntüle

Kanka benim için şimdilik çalışsa yeter bunu nereye takıcam argb kontrolcüyü daha sonra alıcam

1000000597.jpg

diğer kablonun resminide at soketine bakayım

çünkü senin attığın fan güç girişi
fanın yanından birde argb kablosu çıkışı var onun resmini at

bakayim
1000000598.jpg
1000000597.jpg

hah işte bu kardeşim bunu anakartta takabilecegin bir soket var mi varsa eğer güç olarak alırsın ve sadece ışığı yanar kontrol edemezsin muhtemelen sabit bir renk ile yanar ama olsun ışık mışık diyorsan tak

ama anakartinda soket yoksa kontrolcü alman gerekiyor işte

Anakartım asrock b550 hdv anakart şurada CHA fan yazan yere taksam çalışır mıAlıntıyı görüntüle

tamamdir cha_fan1 veya 2 ye takabilirsin hangisi bossa yanliz takarken dikkat et pwm yok elindeki ucta yanlis takma bir fotosu vardir biyerlerde onun

hah işte bu kardeşim bunu anakartta takabilecegin bir soket var mi varsa eğer güç olarak alırsın ve sadece ışığı yanar kontrol edemezsin muhtemelen sabit bir renk ile yanar ama olsun ışık mışık diyorsan tak

ama anakartinda soket yoksa kontrolcü alman gerekiyor işte
Yani CHA fan yazan soketlerden birine attığım ilk fotodakini takarsan fanlar çalışır mı ışık falan önemli değil şu anlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri