imZen
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 155
- İsim
- Hamza Kağan
- İlgilendiği Kategoriler
- GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
pc normalde düzgün çalışıyordu sabah başlattığımda gpu fanları dönmedi ve ekrana görüntü gelmedi.
ekran kartına güç gidiyor ama fanları dönmüyor ve ekran gelmiyor bunun için anakarta bios güncellemesi yapmam gerektiğini öğrendim ama bios flashback yapmam için anakartta bios tuşuna ihtiyacım var ve o tuş yok ne yapabilirim?
işlemci: 3500x
ekran kartı: rx580
anakart: Asus B450M-DRAGON
sitesinden de baktım ama bios tuşu gözükmüyor
şöyle bir rehber buldum
ama aradığım şeyi yine bulamadım
ekran kartına güç gidiyor ama fanları dönmüyor ve ekran gelmiyor bunun için anakarta bios güncellemesi yapmam gerektiğini öğrendim ama bios flashback yapmam için anakartta bios tuşuna ihtiyacım var ve o tuş yok ne yapabilirim?
işlemci: 3500x
ekran kartı: rx580
anakart: Asus B450M-DRAGON
B450M-DRAGON|Motherboards|ASUS Global
ASUS mining motherboard features 19 PCI Express® (PCIe®) slots. With 18 PCIe x1 and one PCIe x16 slots on board, plus three zoned ATX12V power connectors, B250 Mining Expert lets you run up to 19 NVIDIA or AMD GPUs* in parallel to max out your megahash rates!
www.asus.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
BIOS Sıfırlama Rehberi
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
www.technopat.net
ama aradığım şeyi yine bulamadım
Son düzenleme: