hattorikenzo
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar selamlar Corsair Carbide Spec Delta kasam var. Kasamın üst kısmına 2 tane daha ARGB fan eklemek istiyorum. Anakartım Asus Prime B450M-K II. Anakartımın ARGB veya RGB desteği yok. Corsairin Rgb fanları da kendi kontrolcüsü ile dönüyorlar. Şimdi benim soracağım soru 2 ARGB fan eklediğimde sadece fanların kendi renklerinde çalışmasını istiyorum, bu fanların renklerini kontrol etmek istemiyorum. Bunun için nasıl bir çoklayıcı almam gerekiyor ? Ve bu çoklayıcıyı aldığımda kasamın kendi fanlarını bu çoklayıcıya bağladığımda ışıkları sönecek mi ?
www.teknobiyotik.com
Almak istediğim fanın linki burada, lütfen yardım edin, 2 haftadır araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım...

Aerocool Mirage 12 Lite 3pin Adreslenebilir ARGB, 3 Boyutlu LED Tasarımlı PWM 72CFM Yüksek Performanslı Sessiz Kasa Fanı (AE-CFMRGL12) | Teknobiyotik
YÜKSEK PERFORMANSLI SESSİZ FANLAR Sessiz yüksek performanslı fan, donanımınıza ekstra yetenek kazandırırken soğutma performansını en üst düzeye çıkarır. Fan dönüşünden kaynaklanan titreşimleri emmek ve azaltmak için titreşim önleyici pedlerle donatılmıştır. FAN KONEKTÖRLERİ...

Almak istediğim fanın linki burada, lütfen yardım edin, 2 haftadır araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım...