Anakartta veya pcnin çalışmasında sorun teşkil eder mi?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar anakartımda işlemciyi kaldırınca farkettim böyle bir şey var pin yamulmasi mı var bir şey yapmadık kendi kendine olmuş. Bir sorun var mıdır şuan tam toplamadığım için bakamıyorum çalışıp çalışmadığına. Bi sorun olursa da garantiyle çözebilir miyiz?

Ekler

• IMG-20251107-WA0067.webp
    IMG-20251107-WA0067.webp
    247 KB · Hit: 18
Bu şekilde işlemciyi takmak kısa devre yapabilir garantiye yollarsan da muhtemelen ücretli yardımcı olurlar kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum yine de göndermeden arayıp sor. bu şekilde takılıp da bilgisayar açılsa bile mavi ekran gibi durumlar olabilir. Ben elimde cımbızla yaparım dersen düzelebilir ama riskli.

Bu şekilde işlemciyi takmak kısa devre yapabilir garantiye yollarsan da muhtemelen ücretli yardımcı olurlar kullanıcı hatası derler diye düşünüyorum. bu şekilde takılıp da bilgisayar açılsa bile mavi ekran gibi durumlar olabilir. Ben elimde cımbızla yaparım dersen düzelebilir ama riskli.
Ağlamaktan gözlerim şişti yemin ederim çıldırıcam geçen gün hicbisey yoktu bir şey var mı diye arada bir işlemciyi çıkarıp kontrol ediyorum bi baktım böyle intihar edicem ben böyle saçma bişey görmedim yeter artık ya

Çok büyük bir sorun değil üzülme halledilir.
Ya hayır para sıkıntım var indirim kovalaya kovalaya aldım herşeyi 2. El ram aldım daha şimdi taktım kontrol etmek için açtım işlemcinin altını bunu gördüm ellerim titriyor ne yapıcam ki

Bir konuda gördüm birisi garantiden ücretsiz yardımcı oldular demiş görüş yardımcı olurlar umarım.

Bir konuda gördüm birisi garantiden ücretsiz yardımcı oldular demiş görüş yardımcı olurlar umarım.
Teşekkür ederim bir şekilde bakmaya çalışıcam gerçekten sinirim bozuldu kaç aydır ram fiyatları ayrı o ayrı bu ayrı iğrenç ya

sen onu zaten çıkar tak yaparken o hale getirmişsindir. bi insan işlemciyi niye söker. anakartın kabloları bile sürekli çıkar tak yapılmamalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,799
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri