Anakarttaki ekran kartı slotunun mandalı çıktı (YARDIM)

Reaksiyon skoru
3
Dün bilgisayarımın içini temizledim sadece kuru bez ve saç kurutma makinesi kullandım. Sorun şu ki Ekran kartı takılacak olan slodun mandalı yerinden çıkmış.Bu takılabilir mi? Bu olmadanda ekran kartını takıp çıkarabilir miyim? Mandalda yada slodda kırık vs. yok. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Dün bilgisayarımın içini temizledim sadece kuru bez ve saç kurutma makinesi kullandım. Sorun şu ki Ekran kartı takılacak olan slodun mandalı yerinden çıkmış.Bu takılabilir mi? Bu olmadanda ekran kartını takıp çıkarabilir miyim? Mandalda yada slodda kırık vs. yok. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
bende basta kırdım sanıyordum meger cıkıyormus o geri takılır korkacak bişey yok takmadım hala duruyor öylecene..

bende basta kırdım sanıyordum meger cıkıyormus o geri takılır korkacak bişey yok takmadım hala duruyor öylecene..
Anakart Asus B450 M K II modeli. Mandalda herhangi ezilme yada kırık yok.Eğer takılabiliyorsa ekran kartını çıkarmam gerek ama Kart zor çıkıyor yerinden. Slodun kırılmasından korkuyorum açıkcası. 1 yıl garantiside var.

Benim kide öyle nedense mandala bastırınca cıkması gerekıyor kolayca ama benımkide yerinden oynamadı zorlayınca cıktı geldi yeni ekran kartını taktım öylecene kaldı usgrasmadım bida.

Geri