ANAKARTTAKİ JACK GİRİŞİNDEN SES GELMİYOR

4lparslan

80+
Reaksiyon skoru
1
bundan 1 hafta önce bilgisayarımın şifresini unuttum ve sıfırladım rx570 kartımın fanları calismadigi icin bin türlü şey denedim ekran karti driveri güncelledim olmadi en son çare biosu güncelledim ve güncelledikten sonra yine düzelmedi bu sefer de ses gelmemeye başladı monitörümdeki jack girişine kulaklıgımı takdıgımda ses geliyor fakat anakarttaki jack girişine taktıgımda ses gelmiyor sizce sorun ne ? (anakartım yeni 2-3 ay oldu)

bundan 1 hafta önce bilgisayarımın şifresini unuttum ve sıfırladım rx570 kartımın fanları calismadigi icin bin türlü şey denedim ekran karti driveri güncelledim olmadi en son çare biosu güncelledim ve güncelledikten sonra yine düzelmedi bu sefer de ses gelmemeye başladı monitörümdeki jack girişine kulaklıgımı takdıgımda ses geliyor fakat anakarttaki jack girişine taktıgımda ses gelmiyor sizce sorun ne ? (anakartım yeni 2-3 ay oldu)
Garantiye gönderin ya da 100-150 liralık usbye dönüştürücü gibi bir şey alabilirsiniz ama çözüm olur mu bilmiyorum. Bir de merak ettiğim şey şu hangi marka G ile başlayan mı?

Nereden biliyorum ama aynısı başıma gelmişti garantiye göndermiştim ben de düzelmişti ama garantiden gelince üstünde tuhaf bir
şry vardı beleş fiyata satmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır anakartları bozuk beş para etmeyen bir marka

Nereden biliyorum ama aynısı başıma gelmişti garantiye göndermiştim ben de

Sıfır anakartları bozuk beş para etmeyen bir para
bence pek anakartla sorun yok gibi yazılımsal bi sorun

Muhtemelen ses çıkış aygıtını değiştirmen gerekiyor. Şuan monitör üzerinden alıyorsun sesi, sağ dip saatin oradaki ses simgesine sağ tıklayıp ses çıkış aygıtını kontrol et.

Monitörünüzde hapörler veya hoparlör var mı?

Sağ alttan ses açma kapama yeri var ya oraya gelin sol tıklayın üstte seçenekler çıkacak onları deneyin

Muhtemelen ses çıkış aygıtını değiştirmen gerekiyor. Şuan monitör üzerinden alıyorsun sesi, sağ dip saatin oradaki ses simgesine sağ tıklayıp ses çıkış aygıtını kontrol et.
değiştiriyorum yine gelmiyo

Monitörünüzde hapörler veya hoparlör var mı?
monitörümde hopörlör yok ama jack girişi var oraya kulaklık takıyorum ses geliyor

Anakartın sesle ilgili driverını kurdunuz dimi? Kasa ön paneldeki ses jackı çalışıyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri