Neler Yeni

Yardım Anakarttaki yalama vida nasıl çıkarılır

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
Merhabalar , anakartta ki vidalardan birisini eski kasamdan çıkarırken yalama olmuştu. Yeni kasama takarken o vidayı takmamıştım şuanda öyle duruyor ve anakart biraz bombeli duruyor bu da bi tık korkutuyor bir sorun olur falan diye. Bu yüzden bu vidayı söküp düzgünce takmak istiyorum ama asla çıkaramıyorum. Vidanın arkasındada 2. fotoğraftaki gibi kalın bir şey var ve asla vidadan çözülmüyür bu yüzden açamıyorum. Tavsiyeniz var mıdır ?

3c41aafa-a5b0-482a-bcb9-4e36b3015330.jpg

download.jpg

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
penseyle tutup çevirmeye çalışabilirsin yada üstüne lateks eldiven koyup tornavidayla çevirmeye çalış

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
penseyle tutup çevirmeye çalışabilirsin yada üstüne lateks eldiven koyup tornavidayla çevirmeye çalış
İlk kasayı toplarken sırf o vidayla 2 saat uğraştım ve dediklerinizi yaptım hocam. Ama nafile fayda etmiyor.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
kasanın arka kısmını söküp o sarı şeyi çıkartmayı denediniz mi hocam vida sabit olursa o şey çıkar gibi vida da boşa çıkmış olur

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın arka kısmını söküp o sarı şeyi çıkartmayı denediniz mi hocam vida sabit olursa o şey çıkar gibi vida da boşa çıkmış olur
Vida herhangi bir yere takılı değil hocam boşta duruyor , yani o yüzden fayda etmiyor lanet şeyi çok denedim ama yok yani gram hareket etmiyor. O arkadaki sarı şey olmasa atacak kendisini fakat kalmış orada çıkmıyor

Top Bottom